Διακρίσεις για τον ΟΑ Σούδας στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ε3

Τένις | 27 Σεπτεμβρίου 2022, 13:37

Πολλές επιτυχίες αθλητών και αθλητριών του, μέτρησε ο Ο.Α. Σούδας, στο τελευταίο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ε3, στις κατηγορίες Α14, Κ14, Α10 και Κ10.

Στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ε3, το οποίο διεξήχθη 24 και 25 Σεπτεμβρίου στην Ακαδημία Αντισφαίρισης Χανίων, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σούδας, κατέλαβε τρεις πρώτες, δύο δεύτερες και πέντε τρίτες θέσεις.

Στην κατηγορία Α10:
3η θέση Ορφέας Λειβαδιτάκης

Στην κατηγορία Α14:
1ος Μάνος Περδικάκης
3ος Γιάννος Γαγάνης

Στην κατηγορία Κ10:
1η θέση Αναστασία Δερμιτζάκη
2η θέση Σταυρούλα Ριτζάκη
3η θέση Ειρήνη Αρετάκη

Στην κατηγορία Κ14:
1η θέση Εύη Πρωιμάκη
2η θέση Βασιλική Κορωνάκη
3η θέση Μαρία Σινάνη – Ηλιάνα Σηφάκη

Η ανακοίνωση του ΟΑ Σούδας:

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ, ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ, ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε3, ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α14, Κ14, Α10 ΚΑΙ Κ10.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών του Ο.Α. Σούδας στο τελευταίο παγκρήτιο πρωτάθλημα Ε3 το οποίο διεξήχθη 24 – 25 Σεπτεμβρίου στην Ακαδ. Αντισφ. Χανίων (Α14), Ο.Α.Χανίων (Κ14) και Α.Ο. Κυδωνίας (Α10 και Κ10).
1η θέση για τον ΠΕΡΔΙΚΑΚΗ ΜΑΝΟ (Α14), 1η θέση για την ΠΡΩΪΜΑΚΗ ΕΥΗ (Κ14), 1η θέση για την ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Κ10), 2η θέση για την ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Κ14), 2η θέση για την ΡΙΤΖΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (Κ10), 3η θέση για τον ΓΑΓΑΝΗ ΓΙΑΝΝΟ (Α14), 3η θέση για την ΣΗΦΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ (Κ14), 3η θέση για την ΣΙΝΑΝΗ ΜΑΡΙΑ (Κ14), 3η θέση για την ΑΡΕΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (Κ10) και 3η θέση για τον ΛΕΙΒΑΔΙΤΑΚΗ ΟΡΦΕΑ (Α10).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών του Ο.Α. Σούδας στους αγώνες:

– ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΑ 14 –
Ο ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ κατέκτησε την 1η θέση. Με ένα bye και τρεις νίκες επί των Καρούσο Γ. (ΟΑ Ρεθύμνου), Τσαπάκη Γ. (Ηράκλειο ΟΑΑ) και Γαγάνη Γ. (ΟΑ Σούδας) έφτασε στον τελικό όπου νίκησε τον Λαμπράκη Κ. (Ηράκλειο ΟΑΑ).

Ο ΓΑΓΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΣ κατέκτησε την 3η θέση. Με ένα bye και δύο νίκες επί των Μαρκαντωνάκη Π. (ΟΑ Σούδας) και Αμανάκη Ν. (Ηράκλειο ΟΑΑ) έφτασε στον ημιτελικό όπου ηττήθηκε από τον Περδικάκη Μ. (ΟΑ Σούδας).

Στην ίδια κατηγορία έλαβαν μέρος και οι μικρότεροι αθλητές, οι οποίοι ανήκου κανονικά στην κατηγορία Α12.

Ο ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (16άδα).

Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ (16άδα).

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (32άδα).

– ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 –

Η ΠΡΩΪΜΑΚΗ ΕΥΗ κατέκτησε την 1η θέση. Με ένα τρεις νίκες επί των Κουτράκης Θ. (ΠΟ Ηρακλείου), Ζαχαράκης Ο. (ΓΑΣ Γουρνών) και Σινάνης Μ. (ΟΑ Σούδας) έφτασε στον τελικό όπου νίκησε την Κορωνάκη Β. (ΟΑ Σούδας).

Η ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ κατέκτησε την 2η θέση. Με ένα bye και δύο νίκες επί των Λεβεβεντάκης Ε. (Ηράκλειο ΟΑΑ) και Σηφάκης Η. (ΟΑ Σούδας) έφτασε στον τελικό όπου ηττήθηκε από την Πρωϊμάκη Ε. (ΟΑ Σούδας).

Η ΣΗΦΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ κατέκτησε την 3η θέση. Με δύο νίκες επί των Πανταζοπούλου Β. (Ηράκλειο ΟΑΑ) και Βασιλάκης Ε (Ηράκλειο ΟΑΑ) έφτασε στον ημιτελικό όπου ηττήθηκε από την Κορωνάκη Β. (ΟΑ Σούδας).

Η ΣΙΝΑΝΗ ΜΑΡΙΑ κατέκτησε την 3η θέση. Με δύο νίκες επί των Καστρινάκης Γ. (ΟΑ Σούδας) και Δότσου Ν. (ΟΑ Σούδας) έφτασε στον ημιτελικό όπου ηττήθηκε από την Πρωϊμάκη Ε.. (ΟΑ Σούδας).

Στην ίδια κατηγορία έλαβαν μέρος και οι αθλήτριες.

Η ΔΟΤΣΟΥ ΝΕΦΕΛΗ (8άδα).

Η ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ (116άδα).

– ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΑ 10 –

Ο ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΑΚΗΣ ΟΡΦΕΑΣ κατέκτησε την 3η θέση στο τουρνουά. Με ένα bye και δύο νίκες επί των Σκορδαλάκη Μ. (Ηράκλειο ΟΑΑ) και Αποστολάκη Ι. (Ηράκλειο ΟΑΑ) έφτασε στον ημιτελικό όπου ηττήθηκε από τον Πετράκη Κ. (Ηράκλειο ΟΑΑ).

Ο ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (2ος στο consolation).

– ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 10 –

Η ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά. Με ένα bye δύο νίκες επί των Μπέτσε Α. (ΑΟ Κυδωνίας) και Πανούση Ε. (Τεν. Ακαδ. Κρήτης) έφτασε στον τελικό όπου νίκησε την Ριτζάκη Σ. (ΟΑ Σούδας).

Η ΡΙΤΖΑΚΗ ΣΤΕΥΗ κατέκτησε την 2η θέση στο τουρνουά. Με ένα bye και δύο νίκες επί των Σταφυλαράκης Ν. (ΑΟ Κυδωνίας) και Αρετάκης Ε. (ΟΑ Σούδας) έφτασε στον τελικό όπου ηττήθηκε από την Δερμιτζάκη Α. (ΟΑ Σούδας).

Η ΑΡΕΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ κατέκτησε την 3η θέση στο τουρνουά. Με ένα bye και μία νίκη επί της Γιακουμάκης Β. (ΑΤ Ρεθύμνου) έφτασε στον ημιτελικό όπου ηττήθηκε από την Ριτζάκη Σ. (ΟΑ Σούδας).

Η ΜΑΛΑΞΙΑΝΑΚΗ ΚΥΠΡΙΑΝΗ (1η στο consolation).

Η ΤΑΜBΑΚΟΛΟΓΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ (2η στο consolation).

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και προπονήτριες του Ομίλου μας!

manolikakis

Rabona ad