Διακρίσεις για τον ΑΣ Κρήτες στο Κύπελλο “Γ. Βόλαρης” (pics)

Πολεμικές Τέχνες | 25 Δεκεμβρίου 2017, 12:49

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλήτριες του ΑΣ Κρήτες Μαρία Κατσούλη και Μαρία Τζανίδη στο Κύπελλο "Γ. Βόλαρης 2017".

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργάνωσε τους αγώνες το διάστημα 21-23 Δεκεμβρίου και συμμετείχαν συνολικά 1400 αθλητές. Ο ΑΣ Κρήτες πήρε μέρος με 9 αθλητές.

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Αυλαία για το 2017 στους αγωνιστικούς χώρους για τον Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ και συγκεκριμένα στο κύπελλο Γ.Βόλαρης που διοργάνωσε η ΕΛ.Ο.Τ. στις 21-23 Δεκεμβρίου, όπου και συμμετείχε με 9 αθλητές.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 1400 αθλητές απο συλλόγους που περιλαμβάνονται στα γεωγραφικά όρια της Ε.ΤΑ.Ν.Ε.

Katsouli Tzanidi

Katsouli1Tzanidi1

KatsouliTzanidi

Katsouli2

Tzanidi2

Η Κατσούλη Μαρία και η Τζανίδη Μαρία κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία τους, πολύ καλές και δυναμικές εμφανίσεις για τους Καραπατάκη Μανώλη και Ζωγραφίδη Αλέξανδρο, ο Βούτας Στέφανος αποκλείστηκε στον 3ο γύρο, ενώ οι Καπριδάκης Στέλιος, Αντωνίου Ελένη, Παναγιωτίδης Ανδρόνικος και Τζανίδη Γεωργία δεν κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο του 1ου γύρου. 

Kypello Volaris

Kypello Volaris1

Kypello Volaris2

Kypello Volaris3

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, γιατί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, χαμένος είναι όποιος δεν αγωνίζεται και κερδισμένος είναι όποιος τολμά!!! Ολιγοήμερη ξεκούραση τώρα και επιστρέφουμε δυναμικά το νέο έτος όπου μας περιμένουν πολλές διοργανώσεις και εκδηλώσεις.

Apostoli kypello volaris

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την ΑΝΕΚ lines και BLUE STAR ferries για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων, καθώς και τους χορηγούς του ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ agrocenter, χρώματα ΚΑΜΠΑΚΟΣ, ΟΝΕCOFFEE shop, MY 3D CRYSTAL.

Kypello Volaris4

Kypello Volaris5

Kypello Volaris6

 

Rabona ad