Διακρίσεις για ΝΑΟ Σούδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (pics)

Άλλα Αθλήματα | 27 Απριλίου 2017, 14:18

Ο ΝΑΟ Σούδας επέστρεψε από το 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που διεξήχθη στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από 20 έως 23 Απριλίου, με σημαντικές διακρίσεις στις "αποσκευές" του.

Οι αθλητές του ΝΑΟΣ κατέλαβαν μία 6η, τρεις 8ες και μία 12η θέση στους αγώνες, που συμμετείχαν 460 αθλητές από 27 ομίλους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΝΑΟΣ για την παρουσία των αθλητών του:

Για μια ακόμα φορά το Τμήμα Κωπηλασίας του  Ναυταθλητικού Ομίλου  ΣΟΥΔΑΣ (ΝΑΟΣ), αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Όμιλο,   κατάφερε να διακριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έχοντας στις αποσκευές του  σημαντικές διακρίσεις..

Με μία έκτη (6η),  τρεις όγδοες (8ες) και μία δωδέκατη  (12η) θέση  γύρισαν τα τρία (3) πληρώματα του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας, από την Α΄ Φάση του 83ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας,  που διεξήχθη στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από 20 έως και 23 Απριλίου 2017, με τη συμμετοχή 27 ομίλων και 460 αθλητών (αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή σε αθλητές ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών), τα οποία  κατάφεραν να πλασαριστούν σε ένα μεγάλο τελικό  και τρεις μικρούς,  να πραγματοποιήσουν  μια εξαιρετική παρουσία και να αποκομίσουν πολλές αγωνιστικές εμπειρίες καθώς και ευμενή σχόλια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:

NAO Soudas panellinio protathlima 2017 3

6η Πανελλήνια Θέση:  Σκιφ (1Χ) ανδρών ελαφρών βαρών με τον ΒΑΒΟΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ (έφηβος)

NAO Soudas panellinio protathlima 2017 1

8η Πανελλήνια θέση:  Διπλό σκιφ (2Χ) εφήβων με τους ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ και ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ 

8η Πανελλήνια Θέση:   Σκιφ (1Χ) εφήβων με τον ΒΑΒΟΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ    

NAO Soudas panellinio protathlima 2017 4                                                                                       

8η Πανελλήνια Θέση:  Τετράκωπος ανευ (4-) με τους : ΠΕΔΙΑΔΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ, ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΟ και ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΑ (είναι παίδες γεννηθέντες το 2002)

12η Πανελλήνια Θέση:  Διπλό σκιφ (2Χ) ανδρών: με ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ             

Την αποστολή των επτά  (7) αθλητών  της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν ο προπονητής κ. Δάνος Χωματάς και η  Γεν. Γραμματέας  κα Πέπη Κελαϊδή.   

Το Δ.Σ. του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους στους αγώνες και τους εύχεται καλή επιτυχία στις επόμενες αποστολές τους.

Ιδιαίτερα επιθυμεί να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών που παρά τις άσχημες οικονομικά ημέρες που περνάμε έστειλαν τα παιδιά τους να αγωνισθούν, αναγνωρίζοντας έτσι  τον κόπο όλης της χρονιάς.

NAO Soudas panellinio protathlima 2017 2

Επίσης ευχαριστεί  την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS – BLUE STAR FERRIES), την εταιρεία ALFIX  Μανουσάκης Μιχάλης, επίσημους χορηγούς του Τμήματος Κωπηλασίας, καθώς και τους μικρότερους χορηγούς για την στήριξή τους στον Όμιλο.

                                                                                                           Για  το   Δ.Σ. 

 

karta antonis garden