Διακρίσεις για ιστιοπλόους του ΙΟ Χανίων

Ιστιοπλοΐα | 25 Οκτωβρίου 2022, 13:56

Διακρίσεις για δύο νεαρούς ιστιοπλόους "κατέγραψε" ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χανίων στη διοργάνωση "Medal Race 2022" που διεξήχθη από τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

KTEO Κρήτης

Αυτές ανήκουν στους Αγγελο Νικολάου, Κωνσταντίνα Σινάνη και Γιώργο Φυλλαδιτάκη οι οποίοι κατέκτησαν την 2η θέση στην κατηγορία U13 και αντίστοιχα την 2η επίσης και την 5η στα U16.

Η ενημέρωση από τον ΙΟΧ:

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου ο αγώνας “Medal Race 2022” από τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης με την συμμετοχή 90 αθλητών.

Χωρισμένα σε 2 κατηγορίες U16 και U13 ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων συμμετείχε με 7 αθλητές/τριες και συγκεκριμένα με τους Νικολάου Άγγελο, Σινάνη Κωνσταντίνα, Φυλλαδιτάκη Γιώργο, Σηφάκη Μανόλη, Παΐσιος Ίντα Ματθαία, Διακάκη Γαβριήλ και Κομισοπούλου Χριστίνα και προπονητή τον Σωτηρίου Βασίλη. Δυστυχώς λόγω άπνοιας πραγματοποιήθηκαν μόνο 2 κούρσες και στο U13 ο Νικολάου ήρθε πρώτος, 22η η Παΐσιος, 50ος ο Διακάκης, 51ος ο Σηφάκης και 55η η Κομισοπούλου στις 87 συμμετοχές.

Στην κατηγορία U16 είχαμε δεύτερη θέση στα κορίτσια για την Σινάνη και 9η θέση στη γενική κατάταξη και 4η θέση στα αγόρια για τον Φυλλαδιτάκη με 5η θέση στη γενική κατάταξη με την συμμετοχή 40 αθλητών.

Τέλος πραγματοποιήθηκε μια κούρσα με την συμμετοχή των 10 καλύτερων αθλητών και από τις 2 κατηγορίες με την συμμετοχή του Νικολάου να έρχεται 3ος και τον Φυλλαδιτάκη να τερματίζει 10ος.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, την πρόεδρο και το Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον Έφορο Ιστιοπλοΐας κ. Ανδρέα Παπαγεωργίου, τους προπονητές Καβαρλιγκο Γιάννη και Ορφανίδου Δέσποινα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο ΕΑ Βαγγέλη Παύλου για την υπερπροσπάθεια να βγάλει τον αγώνα.

Στον αγώνα Κύπελλο “OΧΙ 2022” η Φυλλαδιτάκη Μελίνα στα ILCA 4

Με δύο ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκε ο αγώνας “Κύπελλο ΟΧΙ” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς με την συμμετοχή της αθλήτριάς μας Φυλλαδιτάκη Μελίνα να τερματίζει στην 21η θέση στη γενική κατάταξη στους συνολικά 53 αθλητές/τριες.

 

manolikakis

Rabona ad