Διακοπή στο Πανθρακικός-Εθνικός

Ποδόσφαιρο 13 Σεπτεμβρίου 2023, 17:12

Ο Γιούχτας θα πρέπει να περιμένει την απόφαση για το παιχνίδι Πανθρακικός-Εθνικός για να δει τον αντίπαλό του στην 4η φάση του Κυπέλλου, έπειτα από τη διακοπή στην Κομοτηνή.

Με τον Εθνικό να προηγείται από γκολ του Αντωνίου – που εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα – το παιχνίδι διεκόπη στο 43’, λόγω του τραυματισμού του Γεωργούση (Εθνικός), ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τη live ενημέρωση του Εθνικού δέχτηκε χτύπημα από παράγοντα των γηπεδούχων. Το thrakisposrts αναφορικά με τη διακοπή αναφέρει: «Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό εξ αρχής και τα αίματα άναψαν μετά το δεύτερο χτύπημα του Ζωγραφάκη στον Γιαννακιτσίδη εκτός φάσης.

Επικράτησε έντονη σύρραξη μεταξύ των παικτών, ενώ ο Γεωργούσης έμεινε κάτω για αρκετή ώρα και λίγο μετά οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής καθώς η κατάσταση έδειχνε σοβαρή».

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα «παρά την απόφαση να συνεχιστεί η αναμέτρηση, οι παίκτες του Εθνικού Πειραιώς δεν δέχονται να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο».

Estrella

Rabona ad