Διακοπές… τέλος. Πρώτη συνάντηση σήμερα

Πλατανιάς | 29 Ιουνίου 2016, 11:46

Διακοπές… τέλος για τον Πλατανιά, οι ποδοσφαιριστές του οποίου επιστρέφουν στις προπονήσεις. Από σήμερα ξεκινά το "χτίσιμο" για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με όνειρα και πάλι αρκετά για μια πορεία όσο το δυνατόν καλύτερη.

Από σήμερα λοιπόν οι παίκτες θα αρχίσουν να υποβάλλονται σε εργομετρικά και την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 6:30 το απόγευμα θα σημάνει η επίσημη “πρώτη” για τη νέα σεζόν.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το πώς περιγράφεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Πλατανιάς η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου:

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Μετά τις απαραίτητες ανάσες και το γέμισμα των “μπαταριών”, από την Τετάρτη 29 Ιουνίου οι παίκτες της ομάδας μας επιστρέφουν στο Μάλεμε καθώς αρχίζει το “χτίσιμο” για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι και παράλληλα αρκετά τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον κορμό του Πλατανιά που μετά την επιτυχημένη πορεία στο περυσινό πρωτάθλημα, ξεκινά με όνειρα και αυτοπεποίθηση το ταξίδι του στην πρόκληση που τον περιμένει.

Το πρόγραμμα θέλει τους παίκτες του Πλατανιά να ξεκινούν με τις εργομετρικές εξετάσεις, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα όπου έχει οριστεί η επίσημη πρώτη με προπόνηση και αγιασμό.

Οι παίκτες της ομάδας θα παραμείνουν για προπονήσεις στο Μάλεμε μέχρι τις 14 Ιουλίου, ενώ από τις 15 μέχρι και τις 29 Ιουλίου η αποστολή θα μεταβεί στο Πράβετς όπου και θα πραγματοποιήσει εκεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad