Διακοφώτης: Την Τετάρτη (3/3) θα γνωρίζουμε

Football League 24 Φεβρουαρίου 2021, 23:14

Για το τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα της Football League και με τα σωματεία που θα αποχωρήσουν μίλησε ο Παναγιώτης Διακοφώτης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Στη Σέντρα” τονίζοντας ότι η επιτροπή διασφάλισε πως τα σωματεία που θα αποχωρήσουν δεν θα υποστούν κυρώσεις με την τελική απόφαση να αναμένεται την Πέμπτη (25/02).

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Διακοφώτης για τη Football League:

«Έχουμε ξεκινήσει από τον Δεκέμβρη να ζητάμε την επανέναρξη της Football League. Έχουμε στείλει ένα πρωτόκολλο, το οποίο έχει εγκριθεί και έχει σταλεί στην Επιτροπή αλλά απορρίφθηκε. Ήρθε η ίδια Επιτροπή μετά από 40 μέρες και έδωσε το “πράσινο φως” για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Εμείς σαν ΕΠΟ, βάλαμε σαν αίτημα ότι θα πρέπει να καλυφθούν οι επιταγές μέσα από τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Το είδαν σαν μία καλή πρόταση και έχουν γίνει κάποιες ενέργειες από το υπουργείο Εξωτερικών. Εγώ ξέρω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα καλύψουμε τα σωματεία από τους Δήμους τις Περιφέρειες και τον ΕΟΔΥ.

Στην εκτελεστική κάναμε μία γενική κουβέντα και διασφαλίσαμε ότι σε περίπτωση που τα σωματεία αποχωρήσουν, δεν θα υπάρξουν κυρώσεις. Αύριο ελπίζω να έχουμε απόφαση. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει όποτε μας το επιτρέψουν, εμείς θα στείλουμε επιστολή να ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου. Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε πως θα γίνει, δεν ζούμε σε “ροζ συννεφάκι”.

Θα βγάλουμε μία ανακοίνωση και θα ζητήσουμε να μάθουμε την πρόθεση των σωματείων. Όταν μάθουμε ποια σωματεία δεν μπορούν και θέλουν να αποχωρήσουν τότε θα συνεδριάσουμε ξανά και θα βγάλουμε αποφάσεις. Εμείς, δυστυχώς πρέπει να λύσουμε ένα δύσκολο γρίφο και να δούμε πως αυτό το πρωτάθλημα θα βρει λύση επιτέλους. Αυτό θα το ξέρουμε την επόμενη Τετάρτη.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards