Διακάκης: Υπήρχε άγχος και πίεση, αλλά τα καταφέραμε

Παλαιόχωρα | 18 Οκτωβρίου 2020, 22:19

Ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Παλαιόχωρας Τάκης Διακάκης, μετά το 2-0  επί του Πλατανιά στην Κάνδανο

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Παλαιόχωρα επέστρεψε στην Γ’εθνική με νίκη, κερδίζοντας μετά από ένα μέτριο ποιοτικά ματς τον Πλατανιά με 2-0, χάρη σε δυο γκολ του Λαλά στις καθυστερήσεις κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Ωστόσο για τον Τάκη Διακάκη ικανοποίηση υπάρχει μόνο από το αποτέλεσμα, καθώς όπως παραδέχθηκε οι παίκτες του κυριεύτηκαν από άγχος και πίεση, ενώ πολλές φορές έπαιξαν ανορθόδοξα.

Όπως  χαρακτηριστικά δήλωσε στο athlitiko, o Τάκης Διακάκης: “Σήμερα έγινε ένα κλασικό παιχνίδι πρεμιέρας. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο υπήρχε άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα και το ματς πήγε πολύ στην δύναμη. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια το πάθος και την αγωνιστικότητα των παιχτών μου αλλά δεν μου άρεσε που προσπαθούσαμε να φτάσουμε στο γκολ με λάθος τρόπο απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Πλατάνια”.

Δεν παρέλειψε βέβαια να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες του και να κάνει ιδιαίτερη μνεία στον 15χρονο Νίκο Κοσμά που έκανε το ντεμπούτο του: “Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την σπουδαία από βαθμολογικής άποψης νίκη αλλά αυτό που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο είναι ότι έκανε επιτυχές ντεμπούτο στην Γ εθνικη ένα παιδί γεννημένο το 2005 ο Νίκος Κοσμάς ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή σε ένα κρίσιμο σημείο του ματς και ανταποκρίθηκε πλήρως”.

Estrella