Διακάκης: Το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω…

Παλαιόχωρα | 25 Οκτωβρίου 2020, 18:28

Απογοητευμένος από την έκταση που πήρε το τελικό σκορ παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Παλαιόχωρας μετά το τέλος του ματς με τον Αλμυρό στο Γάζι

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Παλαιόχωρα ηττήθηκε με 6-0 από τον μπαρουτοκαπνισμένο Αλμυρό, με τον Τάκη Διακάκη μετά το τέλος του ματς να στέκεται στην υπεροχή του Αλμυρού, αλλά και στις απουσίες που είχε η ομάδα του: «Η αποστολή μας ήταν εξ αρχής δύσκολη απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που όπως έχω πει θεωρώ θα είναι από τις κορυφαίες του ομίλου. Έγινε όμως ακόμα πιο δύσκολη από την στιγμή που ήρθαμε στον Αλμυρό με τρεις απουσίες βασικών παικτών».

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος ο τεχνικός της Παλαιόχωρας υπογράμμισε τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του και τα οποία τελικά στοίχησαν: «Μπήκαμε καλά στο ματς, αλλά πληρώσαμε τα παιδικά λάθη που κάναμε. Και μια ομάδα με την ποιότητα του Αλμυρού δεν χαρίζει τέτοια λάθη με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ με δυο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε νωρίς και τρίτο γκολ με αποτέλεσμα οι παίκτες μου να απογοητευτούν και ουσιαστικά να εγκαταλείψουν την προσπάθεια, αν και είχαμε πει ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Ο έμπειρος Χανιώτης τεχνικός δεν παρέλειψε να δώσει το σύνθημα για τη συνέχεια και το εξαιρετικά κρίσιμο ματς με την Νεάπολη: «Το μόνο κέρδος που έχουμε από αυτό το παιχνίδι είναι ότι τελειώσαμε το ματς με 6 μικρούς και όχι 20χρονοι αλλά ακόμα πιο μικροί που πήραν πολύτιμες εμπειρίες. Τώρα στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο ματς με τη Νεάπολη την επόμενη Κυριακή στην Κάνδανο που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, γιατί έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την κούρσα της σωτηρίας».

Αναφορικά δε με την υπόθεση παραμονή ο Διακάκης σημείωσε: «Έχουμε πολύ νεανική ομάδα, μόνο 12 παίκτες μεγάλους και οι υπόλοιποι νεαροί. Δυστυχώς αν έχουμε ελλείψεις στους έμπειρους ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουμε πρόβλημα. Στην έδρα μας όμως αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε ομάδα στα ίσια, έχουμε καλούς παίκτες και καλή δυναμική ως ομάδα. Αρκεί να μείνουμε υγιείς».

*Οι δηλώσεις έγιναν στη διαδικτυακή μετάδοση του “Φωνή των Σπορ” και η απομαγνητοφώνηση από το athlitiko

Estrella