Διακάκης: Τιμή μας που θα δουλέψουμε στον Πανθρακικό

Football League 15 Ιουνίου 2016, 13:14

Πρώτες δηλώσεις από τον Τάκη Διακάκη που θα εργαστεί στο πλευρό του Κώστα Ανυφαντάκη στον Πανθρακικό. Ο Χανιώτης τεχνικός χαρακτηρίζει τιμή αυτή την προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του και μιλά για τους στόχους που θα χαράξει η ομάδα της Θράκης τη νέα περίοδο.

Οι δηλώσεις του Διακάκη γίνονται στην εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα”.

Για την έναρξη της συνεργασίας με τον Πανθρακικό: «Είναι τιμή για μένα και τον Κώστα (Ανυφαντάκη) που θα εργαστούμε σε ένα ιστορικό σύλλογο της Θράκης και ο οποίος έχει διατελέσει πολλά χρόνια στη Σούπερ Λιγκ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μας γιατί θα δουλέψουμε σε ένα πολύ οργανωμένο σωματείο το οποίο διαθέτει σπουδαίες εγκαταστάσεις κι έτσι θα μπορέσουμε να χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την καινούργια ομάδα του Πανθρακικού η οποία θα αποτελείται από πολλούς νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, κάτι που αρέσει και σε μας να δουλεύουμε με τέτοια παιδιά».

Για το πώς προέκυψε να αναλάβουν τον Πανθρακικό και αν μέτρησε για τον ίδιο και τον Ανυφαντάκη το πέρασμά τους από την Καβάλα: «Σίγουρα η παρουσία και η δουλειά μας στην ομάδα της Καβάλας βοήθησε πολύ στο να μας “γνωρίσουν” κάποιες ομάδες στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους όσοι ασχολούνται με την προπονητική, δηλαδή να φεύγεις μακριά από τον τόπο σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αλλά και να γεμίζεις με εμπειρίες που είναι πολύ σημαντικές για την δουλειά μας».

Για το τι εύχεσαι για τη χρονιά και πώς αντιμετωπίζει την μεγάλη πρόκληση που του παρουσιάζεται στην καριέρα του: «Θέλω αυτή την χρονιά έχοντας βέβαια υγεία και τύχη που είναι απαραίτητα στοιχεία στο ποδόσφαιρο να καταφέρουμε να βάλουμε τις βάσεις έτσι ώστε ο Πανθρακικός να φτιάξει ένα δυνατό και νεανικό σύνολο το οποίο θα μπορέσει στο μέλλον να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω ότι έχουμε την όρεξη και την ικανότητα να δουλέψουμε σκληρά και να δικαιώσουμε τους ανθρώπους της ομάδας που μας επέλεξε».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad