Διακάκης: Τα παιδιά αφομοιώνουν σιγά-σιγά τον τρόπο παιχνιδιού μου

Μινώταυρος | 10 Οκτωβρίου 2017, 21:37

Απόλυτα ικανοποιημένος παρά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι στον πάγκο του Μινωταύρου εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο athlitiko, ο Τάκης Διακάκης μετά τον αγώνα με τον Άρη Σούδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής έσπευσε να συγχαρεί τον Γιώργο Κόλτζο για τη δουλειά του στον Άρη, ενώ έφερε ως παράδειγμα ότι με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να δουλεύουν οι ομάδες, δηλάδη πάνω στη βάση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: “Θεωρώ ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι το οποίο μπορεί να μην είχε τις μεγάλες φάσεις μπροστα στις εστίες, επειδή οι ομάδες λειτούργησαν σωστά αμυντικά, αλλά είχε γρήγορο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του ματς. Από την ομάδα μου έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος γιατί κατάφεραν σε πολύ λίγο διάστημα που δουλεύουμε μαζί να αφομιώσουν σημαντικά δεδομένα για ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλω να παίζουμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Άρη Σούδας και τον προπονητή κ. Κόλτζο γιατί έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλοδουλεμένο και αξιόμαχο σύνολο που αποτελείται κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές και το οποίο πρέπει να γίνει παράδειγμα για τις περισσότερες ομάδες του τοπικού αν θέλουμε να αναδείξουμε καινούριες φουρνιές Χανιωτών παικτών που να μπορούν να φτάσουν στις πιο μεγάλες κατηγορίες”.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis