Διακάκης: Κάναμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια

Μινώταυρος | 29 Οκτωβρίου 2017, 21:07

Παρά την ήττα από το ΣΥΝΚΑ ο Τάκης Διακάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, για την πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός του Μινωταύρου στάθηκε στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του όταν είχε μείνει για μερικά δευτερόλεπτα με παίκτη λιγότερο λόγω του τραυματισμού του Μανωλεδάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κάνανε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς το παιχνίδι δεν μας πήγε και τόσο όπως θέλαμε, ήμασταν άτυχοι σε κάποια σημεία. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ όταν μείναμε με δέκα παίκτες με τον τραυματισμό του Μανωλεδάκη, νομίζω ότι αν ήμασταν με 11 η αμυντική μας λειτουργία ήταν πάρα πολύ καλή, περιορίσαμε το ΣΥΝΚΑ, που έχει ρόστερ παραπάνω κατηγορίας, σε αντίθεση με εμάς που είμαστε μία ομάδα που τώρα δημιουργείται. Δεχτήκαμε το 1-0 και πήγαμε το παιχνίδι έτσι μέχρι το 70′ και πάνω που είχα έτοιμους να βάλω δύο επιθετικούς μήπως και ισοφαρίσουμε χάνουμε ευκαιρία και στην αντεπίθεση έγινε το 2-0 και τελείωσε το παιχνίδι. Μείναμε και με δέκα παίκτες, αλλά και πάλι και με δέκα παίκτες ήμασταν πειθαρχημένοι και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, πιστεύω ότι σιγά-σιγά ο Μινώταυρος θα ανέβει επίπεδο και θα τελειώσει το πρωτάθλημα πολύ αξιοπρεπέστατα».

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis