Διαιτησία με… δύο μέτρα και δύο σταθμά!

Χανιά | 8 Φεβρουαρίου 2016, 13:13

Η διαιτησία έρχεται στο επίκεντρο για τον Κισσαμικό μία ημέρα μετά την ανέλπιστη με βάση το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ισοπαλία. Με δύο μέτρα και δύο σταθμά φαίνεται ότι σφυρίζει η διαιτησία τα ματς της χανιώτικης ομάδας!

Πώς γίνεται αυτό; Μα με την… ευκολία με την οποία υποδείχτηκε το πέναλτι υπέρ των Τρικάλων στο 92’, χρονικό σημείο που είναι αδύνατο μετά για την ομάδα η οποία δέχεται το γκολ να αντιδράσει αφού δεν υπάρχουν τα περιθώρια, τη στιγμή που ακριβώς δύο αγωνιστικές πριν, στο ίδιο γήπεδο ένας άλλος διαιτητής είχε κλείσει τα… μάτια σε παίκτη χέρι της Κέρκυρας αντί να δώσει πέναλτι! Κοινώς; Χέρι και πέναλτι που δεν δίνεται στον Κισσαμικό με την Κέρκυρα, εκ των πρωτοπόρων της Φούτμπολ Λιγκ και πέναλτι που είναι – δεν είναι αλλά… δίνεται υπέρ μιας άλλης ομάδας που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, στο ματς με τα Τρίκαλα!

Στον Κισσαμικό έχουν μεγάλα παράπονα λοιπόν για τη διαιτησία και γι’ αυτό εξάλλου υπήρξαν αυτές οι πολύ μεγάλες αντιδράσεις σε κάποια σημεία του αγώνα προς τον διαιτητή Σωτηριάδη από το Λασίθι αλλά και για τους δύο βοηθούς του, από τους παίκτες και τον πάγκο της ομάδας, αλλά και τον κόσμο στην κερκίδα.

Η διαιτησία η οποία δίνει την εντύπωση στους ανθρώπους του Κισσαμικού ότι είναι προστατευτική για τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία και δεν κάνει το ίδιο με τον Κισσαμικό που είναι από τις πιο υγιείς ομάδες της κατηγορίας…

Estrella
/psiloritischania