Διαγόρας: Με ψηλά το κεφάλι και στα πλέι οφ

Super League 2 22 Απρ 2021, 11:21

Ικανοποίηση επικρατεί στον Διαγόρα για την παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ της Super League 2.

Σχετική ανακοίνωση δίνεται στη δημοσιότητα, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Πάτσης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, όπου και απευθύνονται προς το αγωνιστικό τμήμα για την επιτυχημένη όπως σημειώνεται πορεία τους αυτή τη χρονιά.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΓΣ Διαγόρας 1905 κ. Γιώργος Πάτσης και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τημ, το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό για την επιτυχία της ομάδας την φετινή περίοδο 2020-2021.

Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, λόγω της πανδημίας, με συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια, ο Διαγόρας κατάφερε να υλοποιήσει τους δύο στόχους του. Παρέμεινε γρήγορα στην κατηγορία και προκρίθηκε στα πλέι οφ, σε ένα πρωτάθλημα «υψηλής ταχύτητας» και ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Μετά από πολλά χρόνια, ο Διαγόρας επέστρεψε στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου και κατάφερε μέσα από πολλές δυσκολίες να διακριθεί, όπως αρμόζει η ιστορία του.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους συνεργάτες, τους χορηγούς και τους φιλάθλους, οργανωμένους και μη, για τη δική τους στήριξη.

Η μεθοδικότητα, η συνέπεια, η επιμονή και η υπομονή, ανταμείβονται στο τέλος!

Ακολουθούν τα πλέι οφ, στα οποία ο Διαγόρας θα δώσει ακόμη πέντε αγώνες. Κι εκεί με ψηλά πάντα το κεφάλι, όπως έκανε από την αρχή του πρωταθλήματος.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad