Διαγόρας: «Η ιστορία ξαναγράφεται!»

Super League 2 5 Οκτωβρίου 2022, 15:39

Ο Διαγόρας αφού κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια και να δηλώσει κανονικά συμμετοχή στη Super League 2 ετοιμάζεται με ενθουσιασμό για τη νέα σεζόν.

/Bella Pizza

Η ομάδα της Ρόδου παρουσίασε το λεωφορείο της όπου αναγράφεται πάνω το «Ξανά… γράφουμε την Ιστορία μας», λίγες ώρες πριν από το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου, το οποίο θα διεξαχθεί στο “Οικονομίδειο” του Ιαλυσού, ενώ στο πίσω μέρος απεικονίζεται κατά το ήμισυ η γνωστή έκφραση «Ιδού η Ρόδος…».

Η ανακοίνωση του Διαγόρα:

«Η ΙΣΤΟΡΙΑ που μας ΕΝΩΝΕΙ δεν έχει ΤΕΛΟΣ μόνο ΑΡΧΗ! Ο Διαγόρας ταυτίζεται με την ΖΩΗ του τόπου μας.

Είναι o Σύλλογος που ΑΡΧΙΣΕ τον αθλητισμό στο νησί. Είναι ο Σύλλογος που διακρίνει τα σημάδια των καιρών και βλέπει πάντα ΜΠΡΟΣΤΑ από τον καιρό του. Είναι ο Σύλλογος που ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ μαζί με τον κόσμο τoυ. Είναι ο Σύλλογος που ποτέ δεν παύει να ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ και με τα κοινά. Είναι ο Σύλλογος που ΣΕΒΕΤΑΙ τα Δωδεκάνησα, το νησί, τον φίλαθλο και τον πολιτισμό. Είναι ο Σύλλογος που ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ και θα μεταμορφώνεται αενάως. Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σύλλογος στην ελλαδική γη που έχει τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ Ο Διαγόρας ΔΕΝ αντιγράφεται και πάντα θα είναι μπροστά από όλους.

Σήμερα, Τετάρτη 5/10/2022 και ώρα 16:00 στο <<Οικονομίδειο>> Γήπεδο Ιαλυσού, η ποδοσφαιρική μας ομάδα, δίνει τον πρώτο της αγώνα κυπέλλου Ελλάδος και μαζί με την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, εγκαινιάζει το δικό της πούλμαν.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥΣ

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad