Διαγωνισμός EURO 2016

Προτάσεις Στοιχήματος | 12 Ιουνίου 2016, 14:43

Το EURO 2016 είναι αναμφίβολα το ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού και το foxbet.gr σε “βάζει” στο παιχνίδι με τον κορυφαίο διαγωνισμό προγνωστικών. Παίξε τώρα δωρεάν και διεκδίκησε δώρα αξίας άνω των 1.400 ευρώ.

Οι bonus πόντοι εγγραφής

Κάνε εγγραφή τώρα και βάζοντας το e-mail σου ΚΑΙ τικάροντας και τα 2 κουτάκια στη φόρμα εγγραφής, μπορείς να ξεκινήσεις με +300 πόντους (bonus). Στο διαγωνισμό επιτρέπεται μόνο μια συμμετοχή ανά όνομα/e-mail/facebook.

foxbet 1206 01

Δώσε τις προβλέψεις σου με λίγα κλικ

Μέσω του facebook app για το διαγωνισμό, ο κάθε συμμετέχων δίνει τις προβλέψεις του για κάθε αγώνα του EURO 2016. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείς να λάβεις μέρος ακόμα και αν δεν είσαι “γκουρού” του στοιχήματος.

foxbet 1206 03

Εξτρά bonus με share και invite

Μετά από κάθε επιλογή μπορείς κάνοντας share το διαγωνισμό, να εξασφαλίσεις ακόμα 200 bonus πόντους. Προσκαλώντας στο διαγωνισμό κι άλλους φίλους σου για να παίξουν, κερδίζεις ακόμα 200 bonus πόντους (ισχύουν μόνο μια φορά).

foxbet 1206 04

Κάνε σερί και πάρε bonus

Για κάθε ματς δίνονται 7 επιλογές και μπορείς να διαλέξεις μόνο 1. Δεν είναι υποχρεωτική η επιλογή σε κάθε παιχνίδι του EURO, οπότε “χτίσε” τη στρατηγική σου και κάνε όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχημένες προβλέψεις. Σε περίπτωση που φτιάξεις ένα μεγάλο σερί επιτυχημένων προβλέψεων, επιβραβεύεσαι με εξτρά bonus πόντους, κάτι που μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη βαθμολογία των χρηστών.

foxbet 1206 02

Δες τα δώρα, τους κανόνες και τους όρους του διαγωνσμό στο Foxbet.gr.

Για να δεις τις αναλυτικές οδηγίες και να ξεκινήσεις να παίζεις, μπες στην εφαρμογή του διαγωνισμού στο Facebook.

Η δράση ξεκίνησε. Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο διαγωνισμό προγνωστικών τώρα!

karta antonis garden

Rabona ad