Διαφορετικές τοποθετήσεις για Ολυμπιακό από Μπανανά και Μαραγκό!

Πλατανιάς | 24 Απριλίου 2017, 16:18

Στην επικαιρότητα βρίσκεται ξανά το παιχνίδι Ολυμπιακός-Πλατανιάς και καθημερινά πλέον υπάρχουν τοποθετήσεις για το τι έγινε στο "Καραϊσκάκη".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μετά την τοποθέτηση του Χρήστου Καρυπίδη και του ισχυρού άνδρα της ομάδας Μανώλη Μαθιουλάκη σειρά είχαν οι Γιάγια Μπανανά και Στέλιος Μαραγκός.

Βέβαια εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του Καμερουνέζου αμυντικού που φιλοξενούνται στο contra.gr και στις οποίες αναφέρει ότι «στο ημίχρονο είναι αλήθεια πως υπήρξαν φωνές, προκλήθηκε μεγάλη ένταση, αλλά κανείς δεν μας πείραξε ούτε μας ακούμπησε»!

Από την άλλη ο Μαραγκός σε δηλώσεις του στο sdna.gr υπερασπίζεται τον συμπαίκτη του Χρήστο Καρυπίδη και τονίζει «Κι εγώ πληροφορήθηκα τις τελευταίες ώρες ότι ενδεχομένως να κληθούν και παίχτες του Πλατανιά να καταθέσουν για το παιχνίδι στο “Καραϊσκάκη”. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει ή όχι, φυσικά και θέλω να υπερισχύει το δίκαιο και δεν φοβάμαι κανέναν, αλλά θεωρώ ότι εμείς ως ποδοσφαιριστές δεν έχουμε καμία δουλειά εκεί, απ την στιγμή που υπάρχουν παρατηρητές, η διεύθυνση αθλητικής βίας, αλλά και κάμερες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπανανά στο contra.gr:

Μπορείς να μας πεις τι συνέβη εκείνη τη μέρα στο ημίχρονο του αγώνα, γιατί γίνεται μεγάλος θόρυβος για επεισόδια εις βάρος σας;

“Ήταν όντως ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Στο ημίχρονο είναι αλήθεια πως υπήρξαν φωνές, προκλήθηκε μεγάλη ένταση, αλλά κανείς δεν μας πείραξε ούτε μας ακούμπησε. Αυτά τα πράγματα, με τις φωνές στα αποδυτήρια, δυστυχώς γίνονται στα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα. Εμείς στον Πλατανιά έχουμε ένα ήσυχο και οικογενειακό γήπεδο, αλλά όταν παίζουμε με μεγάλες ομάδες, πάντα αντιμετωπίζουμε παρόμοιες συμπεριφορές και πίεση”.

Ο Πλατανιάς είναι από τις σταθερότερες του πρωταθλήματος. Πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα;

“Πιστεύω πολύ στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα μας. Και θεωρώ πως δεν είχαμε κάτι να ζηλέψουμε από τις ομάδες που θα παίξουν στα φετινά πλέι οφ. Στόχος μας θα μπορούσε να είναι και η Ευρώπη! Γιατί όχι…”.

Οι δηλώσεις του Μαραγκού στο sdna.gr:

«Κι εγώ πληροφορήθηκα τις τελευταίες ώρες ότι ενδεχομένως να κληθούν και παίχτες του Πλατανιά να καταθέσουν για το παιχνίδι στο “Καραϊσκάκη”. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει ή όχι, φυσικά και θέλω να υπερισχύει το δίκαιο και δεν φοβάμαι κανέναν, αλλά θεωρώ ότι εμείς ως ποδοσφαιριστές δεν έχουμε καμία δουλειά εκεί, απ την στιγμή που υπάρχουν παρατηρητές, η διεύθυνση αθλητικής βίας, αλλά και κάμερες. Εμάς η δουλειά μας είναι να αγωνιζόμαστε μόνο στο γήπεδο. Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι κι ας πάρουν όποια απόφαση θεωρούν σωστή. Βγήκε πριν από μέρες ο Χρήστος Καρυπίδης και μίλησε και στοχοποιήθηκε κατευθείαν απ την μια πλευρά. Είναι άδικο όλο αυτό…».

 

Estrella
Auto KCS