«Διαφορά φιλοσοφίας» ανάμεσα σε Ηρόδοτο και Βασιλειάδη

Γ' Εθνική 27 Ιουνίου 2017, 12:43

Διαφορά φιλοσοφίας προέκυψε ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον προπονητή Λευτέρη Βασιλειάδη, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Αλικαρνασσού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός που οδήγησε την ομάδα σε 4 τίτλους σε μία σεζόν έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηρόδοτο, ο οποίος τον ευχαρίστησε θερμά για προσφορά του.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Λευτέρη Βασιλειάδη. Παρά την αρχική συμφωνία μεταξύ του καταξιωμένου προπονητή και της ομάδας μας παρουσιάστηκε το τελευταίο διάστημα διαφορά φιλοσοφίας σε βασικά σημεία που αφορούν τον σχεδιασμό για την Γ’ Εθνική.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την τεράστια προσφορά στον σύλλογο την φετινή χρονιά που συνοδεύτηκε μόνο με επιτυχίες και 4 τίτλους.

Λευτέρη, η πόρτα του Ηροδότου θα είναι πάντα ανοιχτή για εσένα. Σε ευχαριστούμε για ότι έκανες εφέτος και ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία σε εσένα και την οικογένεια σου και ανάλογη συνέχεια και πορεία στην καριέρα σου.

Αναβαθμισμένος ρόλος σε Μουρτζάκη – Νέο μέλος στο Δ.Σ.

Ο Αντιπρόεδρος του Ηροδότου Παναγιώτης Μουρτζάκης όπως έγινε γνωστό αναβαθμίζεται σε υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ νέο μέλος στο Δ.Σ. είναι ο Νίκος Μπορμπουδάκης.

Οι ανακοινώσεις του “Ήρο”:

Από σήμερα ο ρόλος ενός από τους πιο ισχυρούς άντρες του Ηροδότου, Παναγιώτη Μουρτζάκη αναβαθμίζεται σε Υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ θα διατηρήσει και τον ρόλο του Αντιπροέδρου

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος καλωσορίζει στο Δ.Σ. τον Νίκο Μπορμπουδάκη. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα μας με την συμβολή του.

 

Estrella