Διαφαίνεται κύμα προσφυγών στον ΟΦΗ – Έκανε την αρχή ο Κουσκουνάς

Football League | 28 Δεκεμβρίου 2017, 21:33

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΟΦΗ, καθώς τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον ιστορικό σύλλογο οδηγούν σε αναταραχές το αγωνιστικό τμήμα. 

Ο Νίκος Κουσκουνάς είναι ο πρώτος εκ των ποδοσφαιριστών που κατέθεσε προσφυγή, ενώ την ίδια στάση αναμένεται να κρατήσουν οι Κουτσιανικούλης, Λεάλ και Αρμίτσε Ορτέγκα, οι οποίοι απουσίαζαν αδικαιολόγητα από την σημερινή προπόνηση – πρώτη μετά την άδεια των Χριστουγέννων-. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είχαν δηλώσει πως θα περίμεναν την Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουν το πως θα πορευτούν. 
Θυμίζουμε ότι ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, έχει δηλώσει πως εάν δεν υπάρξουν άμεσες αλλαγές που θα επιφέρουν οικονομική συνέπεια δε θα συνεχίσει από το πόστο του, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα της τοπικής εφημερίδας του Ηρακλείου, “Πατρίς”, οι μέτοχοι της ΠΑΕ είναι έτοιμοι να δώσουν το τιμόνι της ομάδας στον Φανούρη Βατσινά. 
Επόμενος αγώνας για τον ΟΦΗ είναι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στις 6 Ιανουαρίου στο “Θ. Βαρδινογιάννης”. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:
«Οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, μετά το ρεπό των Χριστουγέννων, ωστόσο η επιστροφή της ομάδας, συνδιάστηκε με απουσίες.
Συγκεκριμένα οι Μάρτος και Χαντί απουσίασαν με άδεια που έχουν λάβει από το Νίκο Παπαδόπουλο.
Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλη, οι οποίοι χωρίς να έχουν παραπάνω άδεια,  δεν έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση και πλέον το θέμα μεταφέρεται στη διοίκηση.
Να σημειωθεί ακόμη, ότι ο Νίκος Κουσκουνάς, κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, θέμα το οποίο επίσης, μεταφέρεται πλέον στην διοίκηση της ομάδας.
Οι παίκτες του ΟΦΗ και το τεχνικό επιτελείο, είχαν συμφωνήσει, πριν την άδεια των Χριστουγέννων να περιμένουν την Γενική Συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν η στάση τους, απέναντι στις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο τους.
Ωστόσο, από ότι φαίνεται, κάποιοι παίκτες αποφάσισαν διαφορετικά.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29/12) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση το πρωί και το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.»

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad