Διαδικτυακός μαραθώνιος για το ΚΗΦΑΑΜΕΑ απ’ τον Γρανίτη

Γρανίτης | 22 Δεκεμβρίου 2020, 13:50

Ο Γρανίτης πήρε την πρωτοβουλία και ανακοίνωσε πως διοργανώνει διαδικτυακό μαραθώνιο μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας στο YouTube (GRANITIS TV), με στόχο να συγκεντρωθούν έσοδα για την ενίσχυση του ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται για κίνηση η οποία έχει αποφασιστεί εδώ και πολλές ημέρες στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας, με τον τηλεμαραθώνιο να διεξάγεται την προσεχή Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

Η αναφορά που κάνει ο Γρανίτης είναι η εξής:

Λίγες ημέρες πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διαπιστώνουμε πως οι δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε έχουν ως θύματα τον εθελοντισμό και την προσφορά, έννοιες που έχουν ταυτιστεί με τους πολίτες του τόπου μας.

Στο κλίμα λοιπόν των ημερών και θέλοντας να προσφέρουμε, πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε έναν τηλεμαραθώνιο αγάπης την Κυριακή 27/12/2020 τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ Χανίων.

Ο διαδικτυακός Μαραθώνιος θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού μας GRANITIS TV με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Ευτυχία Πενταράκη, ενώ τα χρήματα από τις προσφορές θα πηγαίνουν απ’ ευθείας μέσω τραπεζικών λογαριασμών στο ίδρυμα.

Στην προσπάθεια αυτή θα θέλαμε να σας έχουμε στο πλευρό μας, για την όσο μεγαλύτερη επιτυχία του στόχου που είναι ή στήριξη των παιδιών του ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

Στηρίζουμε το μεγάλο έργο του ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis