Διαδικτυακό σεμινάριο για τα παιδιά του Καλτσέτο

ΑΣ Καλτσέτο | 23 Νοεμβρίου 2020, 13:04

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα ψυχολογίας κατά την περίοδο του lockdown θα έχουν τα παιδιά της Ακαδημίας του Καλτσέτο.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (23/11) είναι προγραμματισμένη διαδικτυακή ημερίδα με την Αθλητική Ψυχολόγο Ελεάνα Κοκκίνη, η οποία θα αναπτύξει το εξής θέμα:

Πρακτικές εφαρμογές Αθλητικής Ψυχολογίας: Η διαχείριση του lockdown και η ψυχολογική προετοιμασία για την επόμενη ημέρα.

Στις 19:00 είναι το webinar για τα τμήματα Κ10 και Κ12 και στις 20:00 για Κ14 και Κ16.

Η ανακοίνωση του Καλτσέτο έχει ως εξής:

Η καραντίνα ήρθε και άλλαξε πολλά στην καθημερινότητα μας. Ένα από αυτά είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που μας αρέσει περισσότερο, να πηγαίνουμε στο γήπεδο με μία μπάλα στα πόδια, όμως αυτό δεν είναι και το μόνο. Η ζωή που κάνουμε τώρα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που ξέρουμε  και έχουμε συνηθίσει. Αυτό είναι που καθιστά δύσκολη την προσαρμογή στο lockdown και στην καθημερινότητα που αυτό περιλαμβάνει. Μέσα από τα ηλεκτρονικά σεμινάρια μας, οι αθλητές μας έχουν την ευκαιρία να ακούσουν λίγα λόγια για το πως μπορούν να συμβιώσουν για όσο χρειαστεί με αυτόν τον τρόπο ζωής, και να για το πως να είναι έτοιμοι όταν τα πράγματα γίνουν καλύτερα.

Πρακτικές εφαρμογές Αθλητικής Ψυχολογιάς: Το Calcetto FC σε συνεργασία με την Αθλητική Ψυχολόγο Ελεάνα Κοκκίνη, καλεί τους αθλητές και τους προπονητές του σε μία διαδικτυακή συνάντηση με θέμα: Πρακτικές εφαρμογές Αθλητικής Ψυχολογίας: Η διαχείριση του lockdown και η ψυχολογική προετοιμασία για την επόμενη ημέρα.

Ημερομηνία και ώρα: Δευτέρα 23/11 στις 19:00 για τα τμήματα κ10 και κ12, ενώ στις 20:00 για τα τμήματα κ14 και κ16. Η συνάντηση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας ZOOM και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad