Διαδικτυακή συζήτηση μεγάλης διάρκειας με Η. Κυριακίδη

Ποσειδών Τσικαλαριών | 1 Δεκ 2020, 10:44

Ο Ηλίας Κυριακίδης για αρκετές ώρες μετέφερε τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ποσειδώνα Τσικαλαριών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η διαδικτυακή συζήτηση με τον παλαίμαχο άσο και νυν υπεύθυνο ακαδημιών της ΑΕΚ κράτησε περισσότερο από τρεισήμισι ώρες, το βράδυ της Δευτέρας (30/11).

Ο Η. Κυριακίδης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει το θέμα της ηγεσίας στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή, ενώ απάντησε και στα ερωτήματα που του τέθηκαν από τους παίκτες του Ποσειδώνα.

Στην παρέα συμμετείχε ξανά και ο Αστέριος Θέμελης, αλλά και ο Αρης Μαυρογιαννάκης προπονητής του Κεραυνού (θυγατρική ομάδα του ΠΟΑ) και μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΟΑ.

Ο Ποσειδώνας ευχαρίστησε θερμά τον Ηλία Κυριακίδη για τη συμμετοχή του στις διαδικτυακές δράσεις της ομάδας και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του στην ΑΕΚ.

«Είναι σημαντικό τα παιδιά μας να έχουν επαφή και να ανταλλάσουν απόψεις με ανθρώπους που πραγματοποίησαν αυτό που ονειρεύονται και οι ίδιοι να κάνουν να παίξουν ποδόσφαιρο» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Ποσειδώνα.

Τέλος, όπως σημειώνεται, οι διαδικτυακές δράσεις θα συνεχιστούν με επόμενο καλεσμένο «έναν ακόμα σπουδαίο άνθρωπο του χώρου».

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad