
Ο Ιδομενέας προηγήθηκε στο 18ο λεπτό, όταν από τη σέντρα του Καλαϊτζάκη, ο Ιωαν. Τζωρτζάκης προσπάθησε να διώξει την μπάλα και άθελα του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Τα Σφακιά απείλησαν στο 30′ όπου άγγιξαν την ισοφάριση, όμως ο Δουρουντάκης είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Κουφάκη και να μένει έτσι το 0-1, μέχρι να φτάσει τελικα το παιχνίδι στις καθυστερήσεις και να έρθει ο Βούρβαχης να δώσει τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.
Μάλιστα τα Σφακιά έφυγαν για πρώτη φορά από την τελευταία θέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται πλέον μόνη της η Ασπίδα με ένα βαθμό.
Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Μανουσέλης, Δεληγιαννάκης, Σφηνιάς (46′ λ.τρ. Λ. Χομπιτάκης), Παπαδάκης, Βούρβαχης, Δουρουντούς (65′ Γκιότσα), Μπούχλης, Δουρουντάκης, Ιωσ. Τζωρτζάκης, Ιωαν. Τζωρτζάκης (80′ Μπολιώτης)
Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Κουφάκης, Καστρινάκης (66′ Γλαμπεδάκης), Σπ. Μπιτζανάκης, Καλαϊτζάκης, Π. Βαϊγκούσης, Σπ. Βαϊγκούσης, Αγιασμενάκης, Νεμπαυλάκης (75′ Μουστάκας), Μ.Μ. Μπιτζανάκης, Μωραϊτάκης (62′ Μ. Εμ. Μπιτζανάκης)
