Δεύτερο “τρίποντο” για τον Άρη Βουκολιών

Τάλως Αρης Βουκολιών | 2 Δεκεμβρίου 2017, 20:04

Τη 2η του νίκη πέτυχε ο Άρης Βουκολιών, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Τάλω Συριλίου στον Ταυρωνίτη, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Παρασκάκη ζήτησε πέναλτι στο 15ο λεπτό, ενώ είχε δύο δοκάρια στο 25′ και στο 32′, σε ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ του Γιανναράκη, χωρίς όμως να καταφέρει να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 77′ ο Πατελάκης άνοιξε το σκορ από πάσα του Αλμπάν Μιφτάρι, για να γίνει το 0-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μελετάκη, που δόθηκε σε χέρι αμυντικού.

Το τελικό 0-3 σημείωσε ο Πατελάκης στο 85′ με σουτ από τα 40 μέτρα, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

 Τάλως Συριλίου (Αιμίλιος Καλαφάτης): Καρπεράκης, Παπαβασιλείου (75′ Μαρινάκης), Δασκαλάκης, Γοναλάκης, Απέργης, Τοντόροβ, Γαλανάκης (80′ Μαυρογένης), Πρεκατσάκης (82 Μουστάκας), Ντερβίσης, Ν. Παρασκευόπουλος, Ασβεστάς

Άρης Βουκολιών (Κώστας Παρασκάκης): Καραπατάκης, Δελάκης, Νταμαδάκης, Ψαρουδάκης (75′ Αντ. Μιφτάρι), Μελετάκης, Μπουρδάκης, Καστανάκης (60′ Τσαβαρής), Πατελάκης, Γεωργουσάκης (60′ Αλ. Μιφτάρι), Κ. Στ. Πενταράκης (74′ Τσόκος), Γιανναράκης

 

Estrella

Rabona ad