Δεύτερη συνάντηση για την Chania FC Elite Team 2006 – Eπίσκεψη του δικτύου και σε Χαρωδιά

ΕΠΣΧ | 13 Δεκεμβρίου 2019, 15:29

Tη δεύτερη προπόνηση πραγματοποίησε την Πέμπτη (12/12) το απόγευμα η επίλεκτη ομάδα των Χανίων για γεννηθέντες ποδοσφαιριστές το 2006 στις εγκαταστάσεις του Elpisniki.

Στη συνάντηση έδωσε το παρών ο τεχνικός σύμβουλος του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά Γιώργος Αμανατίδης, ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης και ο προπονητής Χρήστος Πελέκης.

Εlite Chania 2006.jpg1

Εlite Chania 2006.jpg2

elite cania 2006.jpg1

Εlite Chania 2006

elite cania 2006.jpg3

elite cania 2006

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Elpisniki, επιδόθηκαν σε διάφορα ασκησιόλογια για περίπου μία ώρα ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα, όπου τα παιδιά χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες.

Γενικότερα το τεχνικό επιτελείο είχε την ευκαιρία να πάρει ακόμα καλύτερη εικόνα για την πρόοδο των αθλητών του δικτύου, με την πρώτη συγκέντρωση να πραγματοποιείται περίπου ένα μήνα πριν στο γήπεδο της Μ. Ελιάς.

Να σημειωθεί ότι στην προπόνηση βρέθηκαν παιδιά από τις ομάδες του δικτύου: Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, ΑΟΧ/Κρ. Αστέρα, Κισσαμικού, αλλά και του Θησέα.

Οσον αφορά την ομάδα των Περιβολίων βρίσκεται πλέον υπό ένταξη στο δίκτυο της ΠΑΕ, γι΄υτό άλλωστε αμέσως μετά ακολούθησε συνάντηση μετάξύ των μελών του δικτύου με τους ιθύνοντες της ομάδας, στο γήπεδο της Χαρωδιάς.

Μένει να φανεί πλέον η οριστικοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τους Γιώργο Αμανατίδη, Βασίλη Παπαδάκη να παίρνουν πάντως μία πρώτη γεύση από προπόνηση τμήματος του Θησέα (φωτ. κάτω).

Thiseas diktyo

Thiseas diktyo.jpg1

Thiseas diktyo.jpg2

Thiseas diktyo.jpg3

Σχετικά με την επίλεκτη ομάδα των Χανίων, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να πάρει μέρος σε χριστουγεννιάτικο τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στη Χερσόνησο. Αυτό θα διεξαχθεί από 20 έως και 23 Δεκεμβρίου και θα συμμετέχουν ομάδες απ’ όλη την Κρήτη, μαζί και ομάδες από τις ΠΑΕ ΟΦΗ και ΠΑΕ Παναθηναικός.

Παράλληλα, θα υπάρξει και σεμινάριο με ελεύθερη είσοδο που θα απευθύνεται σε προπονητές και γονείς ακαδημιών. Εισηγητές του σεμιναρίου εκτός του Βασίλη Παπαδάκη, θα είναι και οι Αχιλλέας Υφαντίδης (ψυχολόγος, επικοινωνιολόγος, Συνεργάτης προπονητών UEFA της ΕΠΟ και ΤΩΝ μικρών εθνικών ομάδων), Βαγγέλης Λάππας (προπονητής τερματοφυλάκων ΠΑΕ ΟΦΗ).

Rabona ad