Δεύτερη σερί νίκη ο Πανακρωτηριακός | pics

Πανακρωτηριακός Ιδομενέας | 26 Νοεμβρίου 2022, 17:32

Ο Πανακρωτηριακός ζευγάρωσε τις νίκες του απέναντι στον Ιδομενέα (2-0), μέσα σε λίγες ημέρες.

Oinolatris

Τη δεύτερη νίκη του μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών πανηγύρισε η ομάδα του Ακρωτηρίου που έκαμψε την αντίσταση των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο με τα γκολ των Τσαρτσίου και Δημητρίου. Στους 10 βαθμούς και στην 6η θέση ανέβηκαν οι γηπεδούχοι, στους 4 έμειναν οι φιλοξενούμενοι.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν δύο προϋποθέσεις για γκολ, σε κεφαλιά του Γκιούλα στο 5′ και σουτ του Καλλέργη στο 12′, με τον Kαλαϊτζάκη να απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Ο Ιδομενέας στην πιο καλή του στιγμή, είχε μία παράλληλη σέντρα του Δουλά στο 25′, με τη μπάλα να περνά απ’ όλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μωραΐτης αρνήθηκε το γκολ σε κεφαλιά του Μανουσάκη στο 60′. Το γκολ ήρθε τελικά στο 70′, μακρινή εκτέλεση φάουλ του Τσαρτσίου (1-0).

Ο Δημητρίου σφράγισε τη νίκη στο 85′ με υπέροχη ατομική προσπάθεια, αφού πέρασε τους πάντες στο διάβα του, σκοράροντας από πλάγια θέση στην περιοχή για το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Κρικέλης Βοηθοί: Koμισοπούλου – Καντεράκη

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Χατζηδάκης, Πέτικας, Καπούλας (70′ Μακράκης), Μανουσάκης, Μπικάκης (70′ Πολιτάκης), Παπαδάκης, Σαριδάκης (59′ Aνδρεαδάκης), Αννινος (59′ Τσαρτσίου), Καλλέργης (59′ Παπαδεράκης), Δημητρίου, Γκιούλα

Ιδομενέας (Μάνος Βεργανελάκης): Μωραΐτης, Λατινάκης (78′ Μεμά), Καλαϊτζάκης, Σταφυλαράκης, Ζιντιρίδης (70′ Τρουλλινός), Μωραϊτάκης, Μερόλλη (59′ Μπιτζανάκης), Βαρουξάκης, Χριστόπουλος, Δουλάς, Μπριτσάκης

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad