Δεύτερη σερί νίκη με γκολ-φάουλ πριν την εκπνοή

ΑΣ Γαλατά | 23 Φεβρουαρίου 2020, 15:32

Την καλή του αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο μήνα, επιβεβαίωσε στο πρωινό παιχνίδι της Κυριακής, ο Γαλατάς, ο οποίος νίκησε στο φινάλε τον Κουμπέ με 1-0.

Η ομάδα του Νίκου Περδικάκη έφτασε τις δύο συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, αλλά και τα τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Μάλιστα, η νίκη σε βάρος του Κουμπέ ήρθε και με παίκτη λιγότερο αφού από το 55′ ο Γαλατάς είχε αριθμητικό μειονέκτημα με τον Μπιτζανάκη ν’ αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα του Πολυθοδωράκη, για εξύβριση των θείων.

Το γκολ σημειώθηκε τελικά στο 88′ με απίθανο σουτ του Κουφάκη έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να χτυπά και στο οριζόντιο δοκάρι του Τσινιαράκη, πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Διαιτητής: Πολυθοδωράκης
Βοηθοί: Τζώρτζογλου-Περδικάρη

Γαλατάς (Νίκος Περδικάκης): Κουκουράκης, Τσαφαράκης, Κουκαδάκης, Λατινάκης, Σφηναρολάκης, Τσιγάρας, Μπιτζανάκης, Κουτρούλης, Κουφάκης, Πατσουμαδάκης (80′ Τζουτζουράκης), Τσουράκης

Κουμπές (Φραγκιός Ροκάκης): Τσινιαράκης, Μάνης, Ι. Ροκάκης, Δρακακάκης, Γιανναράκης, Σκυβαλάκης, Λαπάκης, Καλπαζίδης, Βερυκάκης, Ρηγάκης (70′ Μελικίδης), Σερβίνας 

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad