Δεύτερες στον κόσμο Μπόκου και Κουτράκη

Καλλιτεχνική κολύμβηση | 3 Σεπτεμβρίου 2023, 13:16

Την υπογραφή δύο αθλητριών από την Κρήτη, των Αντωνίας Μπόκου του ΝΟ Χανίων και της Αρτεμη Κουτράκη του ΚΟ Ηρακλείου, φέρει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που καταγράφει στα ιστορικά χρονικά για το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης η Εθνική μας ομάδα!  

KTEO Κρήτης

Στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων που διεξάγεται στο κολυμβητήριο “Κύπρος” της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη η Εθνική μας κατάφερε να σημειώσει μια καταπληκτική εμφάνιση στο μικτό κόμπο, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο!

Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του αθλήματος για την Ελλάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σε αυτήν την ηλικία.

Στο χορευτικό πήραν μέρος οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και του Κοολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου, Αντωνία Μπόκου και Αρτεμη Κουτράκη οι οποίες συμμετέχουν στη διοργάνωση με την Εθνική μας ομάδα.

Αναλυτικότερα η σύνθεση της Εθνικής μας που βαθμολογήθηκε με 229,7063 βαθμούς είναι η εξής: Αντωνία Μπόκου, Νικολέττα Καλτσογιάννη, Εστέλλα Καραμανίδου, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Αργυρίνα Κοντού, Αρτεμη Κουτράκη, Ηλέκτρα Ράπτη, Βασιλική Θάνου, Δανάη Τσαπραλή, Γεωργία Μυρτώ Ζαγκανά.

Synagogi

Rabona ad