Δες Πλατανιά-Παναιτωλικό με 5 ευρώ!

Πλατανιάς | 15 Φεβρουαρίου 2016, 21:23

Το άνοιγμα τη θύρας 4 και τον ορισμό στις τιμές των εισιτηρίων στο ποσό των 5 μόλις ευρώ αποφάσισε ο Πλατανιάς για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο οποίο κι επιζητεί την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου του!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αλλωστε, με τέτοια μπάλα που παίζει αυτή την περίοδο αλλά και γενικότερα φέτος ο Πλατανιάς, είναι λογικό οι “ερυθρόλευκοι” να επιθυμούν την παρουσία των Χανιωτών φιλάθλων στα παιχνίδια των Περιβολίων. Μάλιστα να σημειωθεί ότι αυτό με τον Παναιτωλικό θα είναι το πρώτο από τα τέσσερα τελευταία που απομένουν για φέτος…

Επίσης, εκτός των 5 ευρώ, εισιτήρια θα τιμώνται προς 10 και 15 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πλατανιάς είναι η εξής:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ξεκινά από την Tρίτη 16/2/2016, η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή 21/2/2016, στις 17:15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 2015 – 2016.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, στον Πλατανιά και από το Official Store, στα Χανιά τις εξής μέρες και ώρες:

Πλατανιάς: Τρίτη έως και Παρασκευή: 10:00 – 13:00

Χανιά: Τρίτη έως και Σάββατο: 10:00 – 13:00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Θύρα 1& 2: 15€

Θύρα 3: 10€

Θύρα 4: 5€

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο καθώς και ότι: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την δυσκολία των φίλων της ομάδας να προμηθευτούν χωρίς ταλαιπωρία τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου παρά τις συνεχείς και έγκαιρες προειδοποιήσεις της, τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet (όπως αυτά ανακοινώνονται στο επίσημο site λίγες μέρες πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση), θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση, κυρίως δε σε αγώνες όπως ο συγκεκριμένος όπου το ενδιαφέρον είναι αυξημένο.»

Estrella
Auto KCS