Δεν υπήρξε νικητής στη “μάχη” της Μ. Ελιάς (pics)

Κρητικός Αστέρας Απόλλων | 13 Νοεμβρίου 2016, 14:19

Κρ. Αστέρας και Απόλλων άφησαν… ανοιχτούς λογαριασμούς αναφορικά με την προσπάθεια που κάνουν για μία θέση στον όμιλο τίτλου, μετά το "λευκό" 0-0 στη Μοναχή Ελιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δύο ομάδες κοίταξαν αρχικά να διαφυλάξουν τα… νώτα τους και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν ήταν τόσες πολλές, όμως ο Απόλλων πλησίασε πιο πολύ κοντά στο γκολ και είχε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί. Η ομάδα του Μάνου Βεργανελάκη έστειλε τρεις φορές την μπάλα στα δοκάρια της εστίας του Γκαβρίλοβιτς, κι αν στις δύο πρώτες περιπτώσεις με Σουχλάκη, Μανιαδάκη, η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού στην τρίτη -που αποτέλεσε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα- με τον Σεληνιωτάκη το… τράνταξε για τα καλά!

kritikos apollon1

Αφού δεν έγινε το 0-1 λίγο έλειψε σε δύο περιπτώσεις στις καθυστερήσεις του αγώνα να γίνει το 1-0 για τους γηπεδούχους, αλλά ο Παγιαλάκης αρνήθηκε το γκολ σε Μεγαλακάκη, Πανίδη.

Οι φάσεις του αγώνα
13’ Εξαιρετική μπαλιά του Καγλατζή αδύναμο πλασέ του Ν. Ροκάκη μπλοκάρει ο Παγιαλάκης.
23’ Σέντρα του Σουχλάκη η μπάλα βρίσκει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και καταλήγει άουτ.
26’ Ο Ν. Ροκάκης εκτελεί με πάσα το κόρνερ για τον Καγλατζή, το σουτ του οποίου μπλοκάρει ο Παγιαλάκης.
41’ Σέντρα-σουτ του Μανιαδάκη η μπάλα βρίσκει στο εξωτερικό μέρος του δοκαριού και καταλήγει άουτ.
42’ Σουτ του Ψαράκη μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Παγιαλάκης.
60’ Πολύ καλή στιγμή για τον Απόλλωνα, ο Σουχλάκης ελίσσεται μέσα στην περιοχή αλλά στο σουτ που επιχειρεί η μπάλα καταλήγει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Γκαβρίλοβιτς.
76’ Τεράστια ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Από κόρνερ που εκτέλεσε ο Παπαδάκης ο Σεληνιωτάκης με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
90+1’ Ο Πανίδης με… τακουνάκι πασάρει στον Μεγαλακάκη, το πλασέ του οποίου διώχνει σε κόρνερ ο Παγιαλάκης.
90+2’ Ο Βασιλείου εκτελεί το κόρνερ, ο Πανίδης παίρνει την κεφαλιά και ο Παγιαλάκης αποκρούει ξανά σε κόρνερ.

kritikos apollon2

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Πετεινάτος-Καντανολέων

Κρ. Αστέρας (Χρήστος Τραχανατζής): Γκαβρίλοβιτς, Κ. Ροκάκης (76’ Πανίδης), Σκύλο, Μαρκάκης, Καγλατζής, Χαραλαμπάκης, Αγγελάκης, Ν. Ροκάκης, Ψαράκης (46’ Βασιλείου), Σταθάκης (90’ Νικολακάκης), Μεγαλακάκης.

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Παγιαλάκης, Μαραντόν, Καραμπινάκης, Σεληνιωτάκης, Γεμισάι, Μπαργιάμη, Πάτα (73’ Χριστοφής), Μανιαδάκης (46’ Μαρινάκης), Παπαδάκης (82’ Αγκνάνμπε), Σουχλάκης, Καβρουλάκης. 

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis