Δεν υπάρχει η ωριμότητα (ακόμα) για φιλικό παιχνίδι ΑΟΧ-Πλατανιάς

Χανιά | 4 Οκτωβρίου 2016, 16:05

Ο Πλατανιάς έκανε πρόταση στον Α.Ο.Χανιά για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα το προσεχές Σάββατο (8/10), όπως αποκάλυψε το athlitiko.gr.

/Bella Pizza

 

Πολύ καλό για να είναι αληθινό, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική περίοδο και με όσα έχουν προηγηθεί την τελευταία (περίπου) εξαετία! Προφανώς, οι συνθήκες δεν έχουν ωριμάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι δύο πλευρές να παίξουν φιλικό ματς. Μολονότι, για τους ανθρώπους που βλέπουν τα πράγματα ρεαλιστικά και λογικά, ακούγεται περίεργο να μην μπορούν δύο ομάδες της ίδιας πόλης να παίξουν σε φιλικό παιχνίδι.

Συνεπώς, φιλική αναμέτρηση δεν θα γίνει, αφού ήδη κλείστηκε φιλικό ματς μεταξύ Κισσαμικού και Πλατανιά, με τον ΑΟΧ από την πλευρά του να αναζητά αντίπαλο.

Θα ήταν δύσκολη η διεξαγωγή ενός φιλικού ματς Πλατανιά-ΑΟΧ, τρεις μέρες μετά το φιλικό με τον ΟΦΗ που αναβλήθηκε, λόγω της συντήρησης των Περιβολίων και με όλο τον ντόρο που προκάλεσε αυτή αναβολή, όπως και έγινε και στην περίπτωση του φιλικού με τον Κισσαμικό.

Αναγκαστικά (;), Πλατανιάς και ΑΟΧ θα “σμίξουν” στο Κύπελλο Ελλάδος… Μακάρι, σύντομα, να ευνοήσουν και οι συνθήκες για κάποιο φιλικό ανάμεσα στις δύο μεγάλες των Χανίων, αν και μάλλον αυτή η προοπτική σχηματίζει ελάχιστες πιθανότητες…

Vas Fou

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad