«Δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις στα Χανιά…»

Χανιά | 6 Σεπτεμβρίου 2022, 14:01

Με τα καλύτερα λόγια – εν όψει πρεμιέρας SL2 – μίλησε για τα Χανιά ο Σούλης Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ωστόσο ότι είναι αρνητικό γι’ αυτόν το ότι δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει.

/Bella Pizza

Συγκεκριμένα όπως σημείωσε το γεγονός ότι έχουν κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους τα Χανιά μπορεί να είναι θετικό για κάποιους, αλλά για τον ίδιο «είναι πολύ αρνητικό γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να αντιμετωπίσεις».

Ο έμπειρος προπονητής της Παναχαϊκής χαρακτήρισε ευχάριστο το ότι θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, έχοντας περάσει από τα Χανιά ως προπονητής όμως του ΑΟΧ και όχι της τωρινής ομάδας.

Οι δηλώσεις του – σε απόδοση από το athlitiko – που αφορούν τα Χανιά έχουν ως εξής: «Το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας, με μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως τα Χανιά. Ηταν από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια διεκδικούσαν την άνοδο. Βέβαια φέτος έχουν αλλάξει πάρα πολύ το ρόστερ τους. Αυτό μπορεί να είναι και θετικό, αλλά για μένα είναι πολύ αρνητικό γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να αντιμετωπίσεις. Αλλά είναι μια ομάδα που είναι παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια στη Super League 2 και από τις πολύ δυνατές. Εχω περάσει από την ομάδα και είναι ευχάριστο που θα πάω να συναντήσω γνωστούς και ανθρώπους που έχω συνεργαστεί».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad