Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα… ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο!

Football League | 3 Οκτωβρίου 2016, 18:21

Υπομονή.... Αυτή η λέξη χαρακτηρίζει για ακόμα μια χρονιά το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, το οποίο δεν θα ξεκινήσει ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο (8 και 9 Οκτωβρίου).

 

Τηλεοπτική “στέγη” δεν υπάρχει, ούτε χορηγοί όπως απαιτείται συνεπώς η Λίγκα τρέχει και δε φτάνει ώστε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που θα έπρεπε να έχει αρχίσει από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Μετά από ένα ΔΣ (της Δευτέρας 3/10) που διήρκησε 2,5 ώρες ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1. Παράταση της αναστολής του Πρωταθλήματος της Football League
2. Συνέχιση των διερευνητικών επαφών και συζητήσεων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα
3. Άμεση υποβολή στην ΕΠΟ χρόνιων αιτημάτων της Football League που σχετίζονται με θεσμικά και οικονομικά ζητήματα που την αφορούν. Ενδεικτικά αναφέρονται η μείωση των παραβόλων, η ρύθμιση οικονομικών οφειλών, η αναλογικότητα στην εκπροσώπηση κ.α.
4. Σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα 10/10/2016 και ώρα 14:00 μ.μ. στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα της εκπροσώπησης της Football League στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14/10/2016.
5. Ομόφωνη απόφαση αποστολής εξωδίκου εγγράφου στην Super League που θα αφορά την διασφάλιση των δικαιωμάτων της Football League τα οποία συστηματικά καταστρατηγούνται.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα των μελών της Football League από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σταύρο Κοντονή για συνάντηση την Πέμπτη 06/10/2016 στην οποία θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τις ΠΑΕ μέλη της και το Πρωτάθλημα.

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad