Δεν ξανάγινε: 14 μήνες χωρίς πέναλτι

Πλατανιάς | 9 Νοεμβρίου 2016, 14:11

Κάθε άλλο παρά είναι αισιόδοξα τα μηνύματα από τη διαιτησία σε ό,τι αφορά τον Πλατανιά. Οι "ερυθρόλευκοι" αξίωσαν άλλωστε στο Καυτανζόγλειο το πρώτο τους πέναλτι μετά από… 14 ολόκληρους μήνες το οποίο όμως αρνήθηκε ο Σκουλάς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

14 ολόκληρους μήνες… Τόσος καιρός πάει από την τελευταία φορά που ο Πλατανιάς πήρε πέναλτι! Ηταν 12 Σεπτεμβρίου 2015 όταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της περσινής περιόδου η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κερδίζει πέναλτι στο “Καραϊσκάκη” στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον Ντίνα που αναλαμβάνει την εκτέλεση, να αστοχεί.

Από τότε… δεν ξαναδόθηκε πέναλτι στον Πλατανιά, γεγονός που ομολογουμένως είναι εντυπωσιακό από μόνο του ως αναφορά! Ούτε ένα πέναλτι για περισσότερο από ένα χρόνο και για μια ομάδα κιόλας που αν μη τι άλλο παράγει επιθετικό παιχνίδι, δημιουργεί φάσεις. Είναι γνωστό εξάλλου και το πόσο αξιόπιστη ήταν ειδικότερα την περσινή σεζόν, αλλά το ίδιο είναι και φέτος, σε αυτά τα 8 ματς που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Τι άλλο πρέπει να γίνει λοιπόν για να πάρει ο Πλατανιάς πέναλτι, τη στιγμή που όταν κάτι κιόλας επαναλαμβάνεται σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Εννοούμε ότι από την αρχή της χρονιάς οι διαιτησίες δεν είναι και οι πιο… συμβατές για τον Πλατανιά…

Estrella