Οι Αρχανιώτες έχασαν έτσι μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσουν το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε Θύελλα – Μαρκό και να πλησιάσουν στην κορυφή.
Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι σημείωσαν τα δύο τους γκολ με με πέναλτι του Γκούφα στο 62′ και σουτ του Αντωνακόπουλου δέκα λεπτά αργότερα.
Από το πρώτο ημίχρονο ο Γιούχτας έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Δωματά, ενώ ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, Αντωνακόπουλος, είχε αστοχήσει σε πέναλτι πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, με τον Χρήστου να του αρνείται το 1-0.
Διαιτητής: Δημαράκης (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Βασιλείου (Βοιωτίας) – Μαυρομάτης (Δωδεκανήσου)
Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Ψαρράς, Τζανής, Λογοθέτης (76′ Κοντογιάννης), Αργκιλέσι, Βρεττός (85′ Δασκαλάκης), Ροβίθης (76′ Αζίζι), Γελαδάρης, Πλουσής (70′ Νύκταρης), Κίσσας, Δωματάς
Αρης Πετρούπολης (Λουκάς Καραδήμος): Καραστέργιος, Μανδαμαδιώτης, Τσερκώνης (90′ Φαρμάκης), Τσατσαρής, Μενάι, Γεραγωτέλλης, Ρέτσος, Ζαϊμι, Σαμαράς (53′ Γκούφας), Νάτσης (68′ Κορωνης), Αντωνακόπουλος
