Δεν τα κατάφεραν οι έφηβοι του ΣΦΠΧ

Βόλεϊ 16 Μαρτίου 2023, 6:57

Οι έφηβοι του ΣΦΠ Χανιά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τη δεύτερη ευκαιρία που είχαν για τη συμμετοχή στην προημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ21.

KTEO Κρήτης

Στο κλειστό “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου”, στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των αθλητών του Δήμου Μπουρμπάκη αποδείχθηκε απροσπέλαστο το εμπόδιο της Ολυμπιάδας.

Η ομάδα της Πάτρας με τα παιδιά που απαρτίζουν τη 2η ομάδα της που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου κατάφερε σε 64’ να επικρατήσει με 3-0 σετ και να πάρει την πρόκριση για τον Γ’ όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει Πανερυθραϊκό, Μίλωνα και ΑΕΚ.

Τα σετ: 16-25 (17’), 19-25 (25’), 19-25 (22’) σε 64’

ΣΦΠ Χανιά (Δήμος Μπουρμπάκης): Παπαπάνος, Τζιλιβάκης Κ., Καρνέζης, Κορωνιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Πολέντας (αρχική εξάδα), Σταματάκης (λ), Γκογκίδης (λ), Αγγελάκης, Καπασάκης, Παπαδόπουλος, Παπαδόσηφος, Τζιλιβάκης Ορ.

Ολυμπιάδα Πάτρας (Μανόλης Συνοδινός): Παρασκευόπουλος, Εκμεκτσόγλου, Ανδριόπουλος, Αγγελόπουλος, Μπαΐλος, Νταφογιάννης (αρχική εξάδα), Γελάσιος, Γκόντας, Καλκαβούρας, Κίρτσεα, Λιβάνης (λ), Παπασταθόπουλος, Τρίταρης, Χουμουρίτης (λ)

manolikakis

Rabona ad