Δεν συνεχίζει ως γεν. αρχηγός ο Αντ. Βασιλομιχελάκης

Χανιά | 16 Φεβρουαρίου 2017, 21:23

Ανακοίνωση με την οποία γίνεται γνωστό ότι ο Αντώνης Βασιλομιχελάκης δεν συνεχίζει από τη θέση του γενικού αρχηγού στην ομάδα εξέδωσε ο Α.Ο. Χανιά. Μάλιστα, σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι, «σύντομα θα ανακοινωθεί πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή και γενικού αρχηγού».

Σημειώνεται ότι ο Αντ. Βασιλομιχελάκης κατείχε αυτό το ρόλο, του γενικού αρχηγού στην ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, τους τελευταίους μήνες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση τσίκνισε στην ταβέρνα “Νεώρια” του μεγάλου χορηγού, Ξυλούρη Ιωάννη. Το τραπέζι στους παίκτες έκανε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Σωτήρης Μαυρονάσιος. Στη γιορτή παραβρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα (ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, ιατρικό τιμ). Επικράτησε πολύ κέφι και αντηλλάγησαν ευχές.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί τη λήξη της συνεργασίας της με τον έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Αντώνη Βασιλομιχελάκη και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Θα ανακοινωθεί σύντομα πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή και γενικού αρχηγού».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad