Δεν “την παλεύουν” άλλο οι ομάδες της Football League!

Football League 22 Ιανουαρίου 2021, 20:16

Στα "κόκκινα" βρίσκονται οι ομάδες της Football League μετά τη νέα αναβολή που αποφασίστηκε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ειδικότερα, η υπομονή φαίνεται πια να έχει εξαντληθεί.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ηδη, η μία μετά την άλλη, οι ομάδες της Football League επιστρέφουν με ανακοινώσεις οι οποίες είναι σε επιθετικό τόνο σε σχέση τουλάχιστον με αυτές που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας, ωστόσο αυτό που έχει ενδιαφέρον να τονιστεί, είναι ότι οι ομάδες πλέον… δεν την παλεύουν να παραμένουν άλλο σε αυτή την κατάσταση.

Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα το οποίο θα ξεκινούσε στα μέσα του Νοέμβρη και αυτή τη στιγμή διαφαίνεται ότι η σέντρα θα μπορούσε να υπάρξει ενδεχομένως ακόμη και τον Μάρτιο! Η κατάσταση είναι τραγική, οι ομάδες βρίσκονται στα κάγκελα, έχοντας χάσει κάθε υπομονή την οποία είχαν και σε κάθε περίπτωση φαίνεται να μην αντέχουν άλλο με όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Παρ’ όλα αυτά, δυστυχώς γι’ αυτές, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι και πια η ευχή είναι να δοθεί επιτέλους το σήμα να ξεκινήσουν την άλλη Παρασκευή…

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards