Δεν “περπατά” η συνεργασία για ΣΥΝΚΑ-Πλατανιά…

Πλατανιάς ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 18 Ιουνίου 2021, 22:20

Απίθανο μοιάζει να πάρει σάρκα και οστά μια νέα συνεργασία στο χανιώτικο ποδόσφαιρο και ειδικότερα μεταξύ των ομάδων της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και του Πλατανιά.

Το θέμα το οποίο από την πρώτη στιγμή ανέδειξε το athlitiko και έχει 100% βάση φαίνεται πως συναντά δυσκολίες στο να “περπατήσει”, με συνέπεια αυτή τη στιγμή να δείχνει από δύσκολο έως απίθανο οι δύο ομάδες να παρουσιαστούν ως “μία” τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής… Το πιθανότερο δηλαδή είναι το ΣΥΝΚΑ να κατέβει κανονικά μεν στο νέο αναδιαρθρωμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά ο Πλατανιάς προορίζεται στο να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΧ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στελέχη των δύο ομάδων έχουν το τελευταίο, διάστημα επικοινωνία, οπότε και καταγράφονται διαφωνίες για τον τρόπο που θα μπορούσε να προχωρήσει αυτή η συνεργασία. Ούτως ή άλλως εξ αρχής φαινόταν ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, μόνο που αυτή τη στιγμή φαίνεται να αποδεικνύεται και επί του πρακτέου…

Υπενθυμίζεται πάντως για το ΣΥΝΚΑ πως από την περασμένη περίοδο διατηρεί και κρατά ακόμα αυτή, συνεργασία με την ομάδα του Μινώταυρου.

Για τον δε Πλατανιά αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θ’ αγωνιστεί οριστικά τη νέα περίοδο και μετά από 20 ολόκληρα χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας Χανίων.

Μάκης Καρτσωνάκης

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad