Δεν “κατέβηκε” ο Ολυμπιακός Β.

Football League 31 Ιανουαρίου 2016, 17:13

Χωρίς κόπο τα Τρίκαλα πήραν το τρίποντο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος ως φαίνεται θα έχει τη τύχη του Εργοτέλη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι ερυθρόλευκοι της Μαγνησίας δεν παρατάχθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για την αναμέτρηση που ήταν στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και ο διαιτητής του αγώνα, Γκάμαρης (Αθηνών), έκλεισε το φύλλο αγώνα αναφέροντας πως οι φιλοξενούμενοι δεν προσήλθαν.

Έτσι, τα Τρίκαλα πήραν ξεκούραστα το τρίποντο (έφτασαν τους 31β.), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα τιμωρηθούν σε πρώτη φάση με πρόστιμο και με αφαίρεση βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, ενώ γενικότερα το μέλλον τους είναι πολύ αβέβαιο.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου: “Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου επιτρεπόμενου ορίου ποδοσφαιριστές για την έναρξή του, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, τιμωρείται με απώλεια του αγώνα, χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες ευρώ έως σαράντα χιλιάδες ευρώ και αφαίρεση τριών βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος”.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards