Δεν προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Προμηθέας

Μπάσκετ 1 Ιουνίου 2021, 13:15

Οι τελικοί της Basket League, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαύριο, θα ξεκινήσουν κανονικά έπειτα από την απόφαση που πήρε ο Προμηθέας για μη προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.

Η ομάδα της Πάτρας έπειτα από την απόρριψη των ενστάσεων για το ματς στο Λαύριο θα μπορούσε να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ – όπου υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να δικαιωθεί. Στην περίπτωση αυτή θα υπήρχε πρόβλημα με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και πιθανή καθυστέρηση της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το προολυμπιακό τουρνουά.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα είναι η εξής:

Η ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ μετά την απόρριψη την ένστασης και βάσει του σκεπτικού αυτής που ενώ αναγνωρίζει την παράβαση δεν καταλήγει στην αποδοχή της και της σχεδόν σίγουρης δικαίωσης μας στο ΑΣΕΑΔ, όπως έχει γίνει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, ενημερώνει τους φιλάθλους ότι αναλογιζόμενη τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League καθώς και της πιθανής καθυστέρησης που θα έχει η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για το προολυμπιακό τουρνουά αποφάσισε να μην ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα της και να μην προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

karta antonis garden
zgas

Rabona ad