Δεν πήγε ο Παράσχος για δηλώσεις – Τι είπε ο Γκουτσίδης

Πλατανιάς | 1 Απριλίου 2017, 22:41

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης αντί του Γιώργου Παράσχου βρέθηκε για δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα είπε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Πλατανιάς, Κ. Κουκουλάς, ο Γ. Παράσχος δεν μπορούσε να παραστεί λόγω αδιαθεσίας.

Ετσι, δηλώσεις έκανε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το παιχνίδι για τον Πλατανιά ήταν ένα από τα καλύτερα εκτός, βάσει αντιπάλου και έδρας. Παρόλα αυτά για τη φάση της ισοφάρισης για τον Ολυμπιακό και το επιθετικό φάουλ του Φορτούνη που δεν δόθηκε από τον Ζαχαριάδη, ο Γκουτσίδης δεν έκανε καμία αναφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον άμεσο συνεργάτη του Γ. Παράσχου είναι οι εξής:

«Ηταν πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα του Πλατανιά. Παλέψαμε από το 1ο λεπτό. Πιστεύω ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια εκτός έδρας αν κρίνουμε ότι παίζαμε απέναντι σ’ έναν τέτοιο αντίπαλο και σε μια τέτοια έδρα και γι’ αυτό έχει μεγαλύτερη αξία η απόδοση της ομάδας. Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που προσπάθησαν μέχρι το τέλος να διεκδικήσουν και να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι απέναντι σ’ έναν Ολυμπιακό που πιστεύω ότι ήθελε πάρα πολύ τη νίκη. Ολα αυτά δίνουν μεγαλύτερη αξία στην προσπάθεια των παιδιών και πολλά μπράβο για το ότι πάλεψαν και για ό,τι κατάφεραν στον αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ό,τι καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για την εμφάνιση του Πλατανιά στα δύο ημίχρονα και ότι στο α’ ήταν πιο καλός: «Πιστεύω ότι ήταν καθαρά θέμα Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός δεν είχε κάτι άλλο να κάνει από το να ρισκάρει και να πιέσει από το 1ο λεπτό και εκεί μας αιφνιδίασε. Δεν μας άφησε να παίξουμε και η ισοφάριση μας έφερε μία αναστάτωση. Πιστεύω ότι όταν έρχεται ένα γκολ έτσι γρήγορα και ακολουθεί μετά ένα δεύτερο, τα πράγματα τότε γίνονται πολύ δύσκολα για μια ομάδα όπως είναι ο Πλατανιάς. Το καλό είναι ότι το παλέψαμε από εκεί και πέρα και ήμασταν και πάλι καλοί.  Θα συμφωνήσω με σας ότι εκεί ήταν που χάσαμε το παιχνίδι. Αλλά το σημαντικό είναι για μία ομάδα σαν τον Πλατανιά να χάνει 2-1 μέσα στο “Καραϊσκάκη” και να παλεύει μέχρι το 90’ να πάρει κάτι. Αυτό για μένα λέει πολλά».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad