Δεν πήγε για δηλώσεις ο Παράσχος – «Πολύ δύσκολα τα πράγματα», είπε ο Γκουτσίδης

Πλατανιάς | 29 Οκτωβρίου 2017, 20:44

Ο Γιώργος Παράσχος δεν παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου για δηλώσεις, με το γεγονός αυτό σίγουρα να έχει ενδιαφέρον. Από την άλλη, αυτός που μίλησε ήταν ο στενότερος συνεργάτης του, Παναγιώτης Γκουτσίδης, ο οποίος τόνισε ότι τα πράγματα πλέον γίνονται πολύ δύσκολα για τον Πλατανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Να σημειωθεί ότι η αποστολή του Πλατανιά επιστρέφει τη Δευτέρα το πρωί στα Χανιά, έχοντας φύγει από τη βάση της την περασμένη Τετάρτη λόγω του αγώνα με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις που έγιναν από τον Παν. Γκουτσίδη είναι οι εξής:

«Ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που στην έδρα της αγωνίζεται με πολύ μεγάλη πειθαρχία και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Ετσι έχει δείξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Εκτός από μία καλή ομάδα, εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την όχι και τόσο καλή ψυχολογία μας λόγω των κακών αποτελεσμάτων. Προσπαθήσαμε, ειδικά στο α’ ημίχρονο πάρα πολύ. Χάσαμε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες όπου θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ, αλλά δυστυχώς η τύχη δεν ήταν μαζί μας και από ένα λάθος, μια κακή συνεννόηση, δεχτήκαμε στις αρχές του β’ ημιχρόνου το γκολ και από εκεί και πέρα χάσαμε πάλι την ψυχραιμία μας και στο τέλος, πάλι από ένα προσωπικό λάθος, πολύ αστείο θα έλεγα, δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Για μας είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να καθίσουμε κάτω όλοι μας και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να έρθουν τα αποτελέσματα στην ομάδα και ν’ ανεβούμε βαθμολογικά».

 

Estrella