«Δεν πέρασαν χειροπέδες στον Μπάμπη Μανάκο»

Γρανίτης | 2 Αυγ 2020, 21:41

Έκταση σε Πανελλήνια κλίμακα πήρε το θέμα της εκδήλωσης του Γρανίτη με τις αστυνομικές αρχές των Χανίων να διαπιστώνουν παράβαση σχετική με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας δίνει τη δική της εξήγηση επί του θέματος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γρανίτης στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας το βράδυ του Σαββάτου “στιγματίστηκε” όταν περίπου στη μία (παρά κάτι) τα ξημερώματα οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έλεγχο στο κέντρο και διαπίστωσαν πως οι συμμετέχοντες ήταν στην πίστα και χόρευαν.

Ακολουθήθηκε η (προβλεπόμενη) αυτόφωρη διαδικασία στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Ο Γρανίτης διευκρινίζει μέσω ανακοίνωσης το τι έγινε:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων εξαιτίας δημοσιεύματος στον τοπικό τύπο, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ποτέ η Ελληνική Αστυνομία δεν πέρασε χειροπέδες στον Μπάμπη Μανάκο. Αντίθετα, η συμπεριφορά των Αστυνομικών, καθ’ όλη τη διάρκεια της αυτόφωρης διαδικασίας, ήταν εξαιρετική.

Δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται η Ελληνική Αστυνομία, για λόγους εντυπωσιασμού. Επίσης θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα για τον covid19 και η αυτόφωρη διαδικασία ήταν για τον λόγο ότι χόρευαν μερικά άτομα στην πίστα.»

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad