Δεν έρχεται οριστικά ο Ταουσιάνης

Χανιά | 17 Νοεμβρίου 2022, 10:59

Σε άλλη λύση προσανατολίζονται τα Χανιά για την θέση του προπονητή. Αυτός σίγουρα δεν θα είναι πλέον ο Γιάννης Ταουσιάνης.

/Bella Pizza

Ο 50χρονος προπονητής παρότι δε συμφώνησε με τη Λαμία η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Σάββα Παντελίδη καθίσταται όπως αποδεικνύεται αδύνατο να έρθει στα Χανιά. Αυτό προκύπτει λόγω ενός οικογενειακού ζητήματος, καθώς συγκεκριμένα η σύζυγος του χρειάστηκε για επαγγελματικούς λόγους να φύγει από την Κρήτη και συνεπώς το πρόβλημα αυτό αποδεικνύεται τουλάχιστον στην παρούσα φάση αξεπέραστο, αφού πρέπει να είναι σ’ ένα μέρος που να είναι κοντά της λόγω και του παιδιού τους.

Ο Ταουσιάνης αποτελούσε την πρώτη και βασική επιλογή για τα Χανιά για την αναπλήρωση του κενού στην τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μπαξεβάνου. Πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν άρδην, με τα Χανιά να εξετάζουν αναγκαστικά άλλες λύσεις για την τεχνική τους ηγεσία. Για να είναι αυτός ο Δερμιτζάκης είναι πολύ δύσκολο.

Μένει να φανεί ποιος τελικά θα επιλεγεί για τη θέση του προπονητή, με τα Χανιά να θέλουν να επιλέξουν μια λύση από το “πάνω ράφι”.

 

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad