Δεν έπαιξε με την Ουκρανία ο Σελίν, “παίζει” ο Κουλιμπαλί

Πλατανιάς | 25 Μαρτίου 2016, 22:26

Δύο σημαντικότατες παρουσίες σε εθνικές ομάδες όπως της Ουκρανίας και του Μάλι προκύπτει να έχει ο Πλατανιάς, με την αναφορά να γίνεται στον Γεβγέν Σελίν και τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι οι μοναδικοί που απουσιάζουν αυτές τις μέρες από τα Χανιά έχοντας υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήση του Σελίν έγινε για πρώτη φορά μετά την άφιξή του στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, ενώ ο Κουλιμπαλί εξακολουθεί να παραμένει σταθερά στις επιλογές της εθνικής ομάδας του Μάλι.

Σε ό,τι αφορά τον Σελίν, την Πέμπτη (24/3) ήταν στην αποστολή της εθνικής Ουκρανίας για το παιχνίδι που έγινε στην Οδησσό κόντρα στην αντίστοιχη της Κύπρου και έληξε με σκορ 1-0 υπέρ των Ουκρανών. Ο αμυντικός του Πλατανιά δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί, αφού παρέμεινε στον πάγκο, όμως δεν αποκλείεται να παίξει την Δευτέρα στο νέο φιλικό απέναντι στην Ουαλία το οποίο αυτή τη φορά θα διεξαχθεί στο Κίεβο. Και τα δύο αυτά φιλικά είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Ουκρανών για τη συμμετοχή τους το καλοκαίρι στο ΕURO 2016 όπου έχουν κληρωθεί στον 3ο όμιλο μαζί με Γερμανία, Πολωνία και Β. Ιρλανδία. Κατά συνέπεια και ειδικότερα αυτή την εποχή, η κλήση του Σελίν από τον Ολεγκ Μπλαχίν μόνο τυχαία ίσως να μην είναι και μένει να φανεί αν θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει στον επόμενο αγώνα με τους Ουαλούς.

Τώρα, ο Κουλιμπαλί αγωνίζεται από την πλευρά του την Παρασκευή (25/3) και την επόμενη Δευτέρα απέναντι στην Ισημερινή Γουινέα για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα 2017. Μάλιστα το Μάλι είναι πολύ κοντά σε πρόκριση στα τελικά της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης της “μαύρης ηπείρου”.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να βρίσκονται στα Χανιά την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη και να υπολογίζονται για τον αγώνα με την Ξάνθη. 

Estrella