Δεν είναι Πρωταπριλιά! Θα ‘ρθει ο Γκάλης στα Χανιά!

Εργασιακό | 5 Απριλίου 2016, 0:28

Δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλλά είναι αλήθεια. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Νίκος Γκάλης θα έρθει στα Χανιά στα τέλη του Απρίλη, καλεσμένος των διοργανωτών του εργασιακού τουρνουά "Αλληλεγγύης".

Πρόκειται για το τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες του εργασιακού μπάσκετ και στόχος είναι να μαζευτούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για άπορους συνανθρώπους μας.

Οι διοργανωτές του “Αλληλεγγύης” και ο κυρίως, ο Κωστής Ζουριδάκης που είναι εκ των εμπνευστών ήρθαν σε επικοινωνία με τον Νίκο Γκάλη προσκαλώντας τον να δώσει το “παρών” στους τελικούς που θα γίνουν 23-24 Απριλίου, μια εβδομάδα πριν το Πάσχα. Η απάντηση ήταν θετική σε πρώτο επίπεδο…

Η συγκυρία μάλιστα είναι σημαντική αφού στο τουρνουά θα παίξει σε αγώνας επίδειξης η ομάδα “Nick Galis” που αποτελείται από παίκτες βετεράνους με σημαντικότατη καριέρα σε Εθνικές κατηγορίες. Ανάμεσά τους, ο πρωταθλητής Ευρώπης του 1996 με τον Παναθηναϊκό, Τζανής Σταυρακόπουλος!

Αν, εν τέλει, επισφραγισθεί η άφιξη Γκάλη στα Χανιά τότε θα πρόκειτα για ένα από τα σημαντικότερα events των τελευταίων χρόνων!

karta antonis garden