Δεν έγινε το ματς Λαμία – ΑΕΛ

Super League 1 6 Φεβρουαρίου 2021, 17:44

Δεν πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι της Λαμίας με την ΑΕΛ γιατί ο διαιτητής της αναμέτρησης Αριστομένης Κουτσιαύτης αποφάσισε ότι δεν θα ξεκινήσει εάν χρησιμοποιηθούν οι δέκα ποδοσφαιριστές της Θεσσαλικής ομάδας των οποίων τα δελτία έχουν ανακληθεί.

Η ιστορία ξεκίνησε από την απόφαση της ΕΠΟ να ανακαλέσει τα δελτία των δέκα παικτών που απέκτησε η ΑΕΛ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Απόφαση την οποία αμφισβήτησε η πλευρά της Θεσσαλικής ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους, βάσει των άρθρων 3 και 4 του παραρτήματος Γ’ του ΚΙΜΠ κι ελλείψει εν ισχύ βεβαίωσης περί μη οφειλών στην ΕΠΟ. Η απόφαση αυτή έχει κοινοποιηθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Super League 1.»

Η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια επί του θέματος:

«Όταν φτάσαμε στο γήπεδο, μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος της Super League ο κύριος Μπουτσικάρης, με ενημέρωσε ότι του κοινοποιήθηκε μια απόφαση της ΕΠΟ που αναφέρει ότι ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών μας που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο.

Αυτό συνέβη επειδή δήθεν μια επιταγή που έληγε στις 19 Ιανουαρίου σφραγίστηκε μόλις χθες πριν κλείσουν οι τράπεζες.

Μου κάνει εντύπωση, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι οι επιταγές αφορούν εταιρείες πως υπάρχει τέτοια καθυστέρηση από την ΕΠΟ. Αυτό που ήθελαν ήταν να μην χρησιμοποιηθούν τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα, όλα αυτά είναι κινήσεις πανικού.

Δεν περίμενα να φτάσει σε τόσο εξευτελιστικό σημείο η ΕΠΟ, αυτή η εγκληματική οργάνωση. Η γραμματέα της επιτροπής η κ. Κοντού έχει ένα σύζυγο τον κ. Κουτσούκη οι οποίοι είναι γνωστοί του κ. Δέδε που έχει στενή σχέση με τον Γιάννη Παπαδόπουλο με τον οποίο είμαι σε αντιπαράθεση.

Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση, χθες για πρώτη φορά δημοσιοποιήθηκε αυτό το γεγονός. Δεν περίμενα ότι θα τους πιάσει τέτοιος πανικός νόμιζαν ότι θα έρθουμε να διασυρθούμε. Το μόνο σίγουρο είναι η απόφαση αυτή θα καταρρεύσει στο διαιτητικό δικαστήριο.»

Η 22μελής αποστολή της ΑΕΛ συμπεριέλαβε τους δέκα “καινούριους”, παρά την επίσημη προειδοποίηση της ΕΠΟ, με τον ορισμένο διαιτητή της αναμέτρησης να αποφασίζει να μην ξεκινήσει τον αγώνα.

Η 22μελής αποστολή της ΑΕΛ συμπεριέλαβε τους εννέα “καινούριους”, παρά την επίσημη προειδοποίηση της ΕΠΟ, με τον ορισμένο διαιτητή της αναμέτρησης να αποφασίζει να μην ξεκινήσει τον αγώνα. Οι επτά εξ’ αυτών είχαν δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, με δηλώσεις στη ΝΟVA τόνισε πως η ΑΕΛ συμπλήρωνε ενδεκάδα (παρά τους “κομμένους”) και θα μπορούσε να διεξαχθεί το παιχνίδι κανονικά.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Γνωρίζω ότι η φιλοξενούμενη ομάδα είχε πρόβλημα στα δελτία της, είχε ενημερωθεί από το μεσημέρι. Υπάρχει το χαρτί από την ΕΠΟ, ήρθε μία η ώρα το μεσημέρι. Έχει θέμα στα δελτία της, δεν μπορούσαν παίκτες να συμμετέχουν στον αγώνα, οι 9 από αυτούς δεν μπορούσαν και έτσι θα είχαν 13 διαθέσιμους παίκτες για την αποστολή.

Η ΠΑΕ Λάρισα αποφάσισε να συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές αυτοί και έτσι αναβλήθηκε ο αγώνες. Είπε ο διαιτητής ότι αφού 9 δεν είχαν δελτίο δεν μπορούσαν να παίξουν! Την ώρα που βγήκαν οι ποδοσφαιριστές μας ενημέρωσε ο διαιτητής πως οι 9 από τους 11 αγωνίζονται αντικανονικά και έτσι δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι. Είχαμε ενημέρωση από τη μία η ώρα.

Δεν μιλήσαμε με τον Κούγια, ένα γεια είπαμε. Θέλει να προστατέψει την ομάδα του, να κάνει ότι μπορεί, το κακό είναι πως δεν γίνεται το παιχνίδι!»

Για το τι μέλλει γενέσθαι θα αποφανθεί η διοργανώτρια αρχή, η οποία δεν τοποθετηθεί επισήμως, αν και στο γήπεδο ο ηλεκτρονικός πίνακας του γηπέδου έγραψε ΛΑΜΙΑ-ΑΕΛ 3-0!

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad