Δεν έχει ξαναγίνει! ΣΤΟΠ πάλι σε όλα!

Σπορ 3 Μαρτίου 2021, 19:09

Πράγματα φοβερά και τρομερά συμβαίνουν στην Ελλάδα, καθώς όπως ανακοινώθηκε σταματάνε τα πρωταθλήματα που έχουν ξεκινήσει ή επρόκειτο να ξεκινήσουν!!!

Η αναφορά έχει να κάνει με το σύνολο των πρωταθλημάτων, εκτός των Super League 1 και Super League 2, της Basket League και της Volley League!

Αυτό συνεπάγεται ότι πρωταθλήματα όπως της Α1 μπάσκετ γυναικών, της Α1 πόλο και χάντμπολ ανδρών και γυναικών, η Football League στο ποδόσφαιρο και η Γ’ Εθνική δεν θα συνεχιστούν, ή δεν θα ξεκινήσουν όπου είχε δρομολογηθεί η έναρξή τους! Σε πρώτη φάση η διακοπή αφορά το διάστημα των δύο εβδομάδων. 

Πρόκειται για κάτι πραγματικά απίστευτο, πρωτοφανές, ασύλληπτο, μοναδικό!

Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για τον αθλητισμό:

«Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, στο βαθύ κόκκινο, στο οποίο βρίσκονται Αττική, Θεσσαλονίκη, Κορινθία, Αχαΐα, Αργολίδα, Αρκαδία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια εκτός Σκύρου, Αιτωλοακαρνανία, Λευκάδα εκτός Μεγανησίου, Λάρισα, Αρτα, Θεσπρωτία, Ηράκλειο, Σάμος, Χίος και Ρόδος, ισχύουν πλέον τα εξής:

Αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, εξαιρείται η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών.

Των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας, Super League 1 και 2, στα πρωταθλήματα της Α’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών καλαθοσφαίρισης Basket League και της Α’ κατηγορίας ανδρών πετοσφαίρισης volley league και μόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα των οικείων διεθνών Ομοσπονδιών.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

Σε κάθε περίπτωση η εφαρμογή των παραπάνω εξαιρέσεων είναι δυνατή μόνο εφόσον ακολουθείται υγειονομικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο και πριν από τον αγώνα, προληπτικό έλεγχο για covid19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Επιτρέπεται επίσης η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από όσους αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που εκδίδει η ΓΓΑ κατόπιν εισήγησης της Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την κάλυψη των αναγκών προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2021».

karta antonis garden