Δεν έχει θλάση, έχει διάταση ο Μανούσος

Πλατανιάς | 17 Οκτωβρίου 2016, 20:29

Διάταση α' βαθμού στον προσαγωγό "έδειξε" η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Μανούσος, του οποίου η συμμετοχή στο παιχνίδι με την Ξάνθη χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά αμφίβολη.

Το θετικό για τον 29χρονο επιθετικό, που θέλει πάρα πολύ να βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας του και να μπορεί να παίξει το Σάββατο, είναι ότι αποφεύγει τη θλάση, μιας και υπήρχαν τέτοιοι φόβοι στην ομάδα. Από την άλλη, ο τραυματισμός του θέλει μεγάλη προσοχή και για το λόγο αυτό θα ακολουθήσει εντός των επομένων ημερών συντηρητική αγωγή, ενώ θα προπονείται επιφυλακτικά για να μπορέσει να είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς που έρχεται, ένα ματς στο οποίο ο Πλατανιάς επιζητεί την επιστροφή του μετά από 3 αγωνιστικές, στις νίκες!

Επίσης, ο Καρυπίδης αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία εν όψει Ξάνθης, η οποία όπως είναι γνωστό κατάφερε να πετύχει ένα πολύ μεγάλο “διπλό” αυτή την αγωνιστική κερδίζοντας μες στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε τη Δευτέρα και ευχή για τον Παράσχο είναι να μπορέσει να έχει ει δυνατόν όλους τους παίκτες του στον αγώνα του Σαββάτου.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad